Game 3 - F-liigakarsintojen ottelusarja jatkuu keskiviikkona
Naiset edustusJulkaistu: 18.03.2024 22.45

F-liigakarsinnat alkoivat kotiottelulla viime lauantaina. Vierasjoukkue SBS Wirmo vei ottelun nimiinsä lukemin 2-6. Heti sunnuntaina pelattiin toinen ottelu Mynämäellä Hani-Hallissa. Kotijoukkue Wirmo sai räväkän startin, kun jo ensimmäisessä vaihdossa ajassa 0:10 pallo löytyi Jenna Kesälän toimittamana Pirkkain verkon perukoilta. Maali jäi kotijoukkueen ainokaiseksi, sillä seuraavista maaleista vastasivat Pirkkain naiset. Toisessa erässä ajassa 24:21 Oona Ylä-Mikkola maalasi Emma Räisäsen syötöstä lukemat tasoihin ja kolmannessa erässä ajassa 45:41 Sofia Sinkko syötti ja Jessika Lindroos iski lukemiksi 1-2. Jalkapallolukemiin päättyi toinen ottelu. Pirkat tasoitti ottelusarjan 1-1.

Kolmas ottelu pelataan keskiviikkona 20.3. klo 18:30 Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella. Ottelusarja on odotetun tiukka, joten kaikki kannustus hallilla on enemmän kuin tarpeen. Siispä sinistä päälle ja paikalle keskiviikkoiltana luomaan hallille tunnelmaa sekä kannustamaan Pirkkain joukkue voittotaistoon! #sininenkevät

Pelaajakuva: Mikko Kivioja, taustakuva: Rami Myllymaa