Etsitkö sopivaa juhlatilaa häihin, syntymäpäiville, perhejuhliin tai kokoukseen – tai vaikkapa jumppa- tai tanssitunnin pitämiseen? Juhlatalo Pirkan Pirtti tarjoaa mahdollisuuden kaikkeen tähän. Pirtin omistaa ja sitä vuokraa Pirkkalan Pirkat ry.

Pirtti sijaitsee Pirkkalassa osoitteessa Koivutie 15. Pirtille on helppo tulla: Pirkkalan keskustaan on vajaat parin kilometriä, eikä Tampereen keskustakaan ole kuin 15 minuutin ajomatka.

Pirkan Pirtin pihassa on tilaa ja tasainen alusta myös erilliselle ulkoteltalle tai -katokselle. Miellyttävän ja sopivan lämpötilan sekä ilmastoinnin takaavat ilmalämpöpumput. Talo on käytettävissä ympäri vuoden.

Esittelyvideo:

Lisää kuvia Pirkan Pirtin Facebook-sivulla!

Osoite
Koivutie 15
33960 Pirkkala
Kartta »

Koko
Kokonaistilat: 250 m2
Keittiö, eteis- ja wc-tilat: 80 m2
Sali: 110 m2
Näyttämö: 60 m2

Ominaisuudet
Tilat soveltuvat max. 100 hengen tilaisuuksien järjestämiseen. Käytettävissä on myös kahvinkeittimet, mikroaaltouuni, sähköliesi, jääkaappeja ja pakastin.

Hinnasto
Perjantai klo 12.00 – lauantai klo 10.00: 650 €
Lauantai klo 12.00 – sunnuntai klo 12.00: 700 €
Perjantai klo 12.00 – sunnuntai klo 12.00: 950 €
Tuntivuokra ma-to 20 €/h
Tuntivuokra pe-su 55 €/h
Varausmaksu 100 € (sisältyy vuokrahintaan, ei palauteta varauksen peruuntuessa)

Uudet hinnat ovat voimassa 1.10.2022 alkaen tehtyihin uusiin varauksiin. Hinta sisältää siivouksen. Jos Pirtti jätetään huonoon kuntoon (sopimus), niin lisätyönä tehty siivous laskutetaan jälkikäteen 50 €/tunti.

Varausohjeet
Tarkista ensin Pirtin varauskalenterista (sivun alaosassa), että haluamasi ajankohta on vapaa. Sen jälkeen voit tehdä alustavan varauksen esimerkiksi tällä lomakkeella. Alustavan varauksen jälkeen sinuun otetaan yhteyttä ja varauksesi varmistetaan.

Pirkan Pirtin yhteyshenkilö
Minna Tiira
pirkan.pirtti@pirkkalanpirkat.fi
040 5859 383

TEE ALUSTAVA VARAUS TÄSTÄ

Pirtiltä voi vuokrata tuolihuppuja 3,-/kpl. Valkoiset huput ovat venyvää ja likaa hylkivää kangasta. Huput ovat käytettyjä, joten niissä saattaa olla esim. likaa jaloissa, joka ei lähde pesussa kokonaan.

Pirtiltä voi vuokrata valkoisia pöytäliinoja 8,-/kpl. Hinta sisältää pesun. Pöytäliinoja on yhteensä 33 kpl.

Vuokrahinnat sisältävät pesun. Mikäli huppu tai pöytäliina vahingoittuu tai likaantuu esim. punaviinistä, niin että sitä ei saa enää puhtaaksi, niin asiakas on velvollinen korvaamaan uuden. Hupun hinta 10 €. Pöytäliinan hinta 20 €.