Etsitkö sopivaa juhlatilaa häihin, syntymäpäiville, perhejuhliin tai kokoukseen – tai vaikkapa jumppa- tai tanssitunnin pitämiseen? Juhlatalo Pirkan Pirtti tarjoaa mahdollisuuden kaikkeen tähän. Pirtin omistaa ja sitä vuokraa Pirkkalan Pirkat ry.

Pirtti sijaitsee Pirkkalassa osoitteessa Koivutie 15. Pirtille on helppo tulla: Pirkkalan keskustaan on vajaat parin kilometriä, eikä Tampereen keskustakaan ole kuin 15 minuutin ajomatka.

Pirkan Pirtin pihassa on tilaa ja tasainen alusta myös erilliselle ulkoteltalle tai -katokselle. Miellyttävän ja sopivan lämpötilan sekä ilmastoinnin takaavat ilmalämpöpumput. Talo on käytettävissä ympäri vuoden.

Esittelyvideo:

Lisää kuvia Pirkan Pirtin Facebook-sivulla!

Osoite

Koivutie 15
33960 Pirkkala
Kartta »

Tilan koko

Kokonaistilat: 250 m2
Keittiö, eteis- ja wc-tilat: 80 m2
Sali: 110 m2 (korkeus 3,5m)
Näyttämö: 60 m2

Tilan ominaisuudet

Tilat soveltuvat max. 100 hengen tilaisuuksien järjestämiseen. Käytettävissä on myös kahvinkeittimet, mikroaaltouuni, sähköliesi, jääkaappeja ja pakastin. Tilassa on ilmalämpöpumppu.

Tarkemmat tiedot: Pirkan Pirtin tietoja ja varusteita 05_2024.pdf

Varausohjeet

Tarkista ensin Pirtin varauskalenterista (sivun alaosassa), että haluamasi ajankohta on vapaa. Sen jälkeen voit tehdä alustavan varauksen tällä lomakkeella. Alustavan varauksen jälkeen sinuun otetaan yhteyttä parin arkipäivän sisällä ja varauksesi varmistetaan.

Yleiset näytöt Pirtillä

Pirttiin on mahdollisuus tulla tutustumaan yleisissä näytöissä, päivämäärät alla. Tulevien näyttöjen päivät päivitetään tänne.

Pirkan Pirtin yhteyshenkilö

Sini Rönnqvist
sini.ronnqvist@pirkkalanpirkat.fi
040 8328 437

TEE ALUSTAVA VARAUS TÄSTÄ


Hinnat

Pirtin hinnat ja tiedot tuolihuppujen ja pöytäliinojen vuokraamiseen täältä.