Pirkkalan Pirkat ry haluaa varmistaa, että kenenkään lapsen tai nuoren harrastus ei jää kiinni hänen perheensä taloudellisesta tilanteesta. Seura on perustanut tukirahaston varmistamaan heikommassa taloudellisessa asemassa olevia lapsien ja nuorien urheiluharrastuksen aloittamisen ja jatkumisen Pirkkalan Pirkoissa.

Tukea voi hakea täyttämällä oheinen lomake syksyisin syys-lokakuun aikana. Tukea voivat hakea kaikki Pirkkalan Pirkat ry:n jäsenet tai jäseneksi haluavat kaikkien Pirkkain jaostojen urheilutoimintaan liittyen (salibandy, yleisurheilu, lentopallo, pesäpallo).

Rahastosta myönnetään hakemusten perusteella tukea seuran toimintamaksuihin joko rahallisesti tai varustepakettina (arvo 100 €). Myös molempia voi hakea yhtä aikaa. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Pirkkain tukirahasto on ns. omakatteinen rahasto eli se on erillään muusta seuran toiminnasta. Rahastoa on kartutettu mm. Lions Club Pirkkalan tuella sekä Pirkkalan Pirkat ry:n 80-vuotisjuhlien yhteydessä eri tahoilta saaduilla rahalahjoituksilla sekä avustuksilla esim. Salibandyn Tuki säätiö ja aluehallintavirasto. Rahastoa ovat tukemassa myös yritykset JK-tekniikka, Suomen Proteesimestarit.

Tukemaan rahastoa?

Rahastoon voivat antaa tukea itse seura tai ulkopuoliset tukijat. Mikäli olet kiinnostunut lahjoittamaan Pirkkain tukirahastoon, ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan, puh. 040 832 8437 tai sini.ronnqvist(at)pirkkalanpirkat.fi. Tai voit maksaa lahjoituksen suoraan tilille DanskeBank FI 2747 266020 004760, viitekenttään teksti "lahjoitus vähävaraisten tukirahastoon".

TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ!