Vilosen johdolla kauteen 2023-2024
6.3.2023 22:56 Uutiset / Naiset edustus

Vilonen naisten edustuksen päävalmentajaksi

UUTEEN KAUTEEN!

Pirkkain naisten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella valtakunnallisessa naisten Divarissa. Kauden 2023-2024 suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa ja joukkueelle entuudestaan tuttu, joukkueen päävalmentajana aloittava Jorma Vilonen, ottaa ohjat käsiinsä ensi vuodeksi.

Jorma valmensi tämän kauden P19 poikien SM-sarjajoukkuetta ja siirtyi nyt takaisin naisten pariin, yhtä kokemusta rikkaampana. Jorman historia Pirkkain naissalibandyn kehittämisessä on pitkä, joten Pirkkasydän sykkii vahvana ja uuteen kauteen lähdetään luottavaisin mielin ja uuteen nousuun tähdäten. Jorma on ollut nostamassa Pirkkasirkusta ykkösdivisioonaan ja sitten muutama vuosi myöhemmin F-liiga-B:hen, joten kokemusta eri sarjatasoista löytyy.

Jorma itse sanoittaa uuden kauden alkua: "Olen innoissani tulossa takaisin naisten valmennukseen. Vuosi P19 poikien joukkueen vetäjänä oli hienoa ja opetti paljon. Lähden naisten vetäjäksi tavoitteella, että Pirkat nostetaan takaisin liigakartalle."

Valmennustiimiin jää Pirkkain valmennuspäällikkö Timo Tukiainen ja valmennusta mahdollisesti täydennetään kevään aikana.

Jos olet kiinnostunut meidän joukkueesta ensi vuonna, niin otahan yhteyttä Jorma Viloseen!

jorma.vilonen@pirkkalanpirkat.fi, p. 0400 621 854


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Pirkat
«  Toukokuu   »
Kategoriat