Pirkkain koripallonaiset jatkavat sarjakärjessä
Julkaistu: 25.01.2023 00.00

Pirkkain naisten koripallojoukkue edelleen voitokkaana

Pirkkain naisten kuntosarjajoukkue jatkaa voittoisaa kulkuaan. Viime viikonloppuna Kaarinassa pelatussa turnauksessa ensimmäisenä vastassa oli Lieto Koris. Ottelun ensimmäinen jakso oli tasaista, mutta toisella jaksolla Pirkat heiluttivat korisukkaa ahkerasti repäisten eron puoliaikaan mennessä jo 17 pisteeseen. Pirkkain peli oli koordinoitua ja hyökkäyksessä maltettiin hakea erinomaisia heittopaikkoja. Myös levypallopelissä onnistuttiin hyvin. Kolmas jakso pelattiin tasatahtiin, mutta vastustajan väsyessä nähtiin viimeisellä jaksolla loistavaa nopeaa peliä ja ärhäkkää puolustusta. Lopputulos Pirkoille 22-69.

Ottelun pisteet: Sanna Ahopelto 28, Nina Lindstedt 13, Riikka Hassinen 10, Saija Tarvainen 6, Ivette Bonilla Zarate 5, Veera Lehtismäki 5 ja Ninja Kajanoja-Suominen 2.

Toisessa ottelussa kohdattiin emäntäjoukkue Kaarina Ura. Pirkkain peli oli takkuista, eivätkä heitot uponneet millään. Vastustaja juoksi nopeita hyökkäyksiä ja niihin löytyi lääke vasta puolustusmuotoa muuttamalla. Erittäin fyysisessä kamppailussa joutuivat tuomarit koville virheitä viheltäessään, eikä kolhuiltakaan vältytty. Tasaisten kolmen jakson jälkeen viimeiseen kymmenminuuttiseen kentälle asteli sisuuntunut ja voitontahtoinen viisikko. Vahvalla tahdolla, erinomaisella puolustuspelillä sekä lopun onnistuneilla kolmen pisteen heitoilla Pirkat rallattelivat voittoon lukemin 59-46 ja jatkavat näin sarjakärkenä puhtaalla pelillä.

Ottelun pisteet: Sanna Ahopelto 19, Maiju Alfving 15, Veera Lehtismäki 11, Ninja Kajanoja-Suominen 6, Riikka Hassinen 4, Ivette Bonilla Zarate 2 ja Saija Tarvainen 2.