Puheenjohtajan puheenvuoro
SeuraJulkaistu: 04.10.2022 00.00

Puheenjohtajan puheenvuoro

Puheenjohtajan tervehdys lokakuussa 2022

Arvoisat seuralaiset,

minut valittiin urheiluseuramme puheenjohtajaksi syksyn vuosikokouksessa. On kunnia aloittaa puheenjohtajana tällaisessa monilajisessa ja perinteikkäässä urheiluseurassa. Seuran toiminta on muotoutunut ammattimaiseksi ja talous on vakaalla pohjalla. Haluan esittää kiitokset edelliselle puheenjohtajalle Kristiina Kailalle pitkäjänteisestä työstä seuran eteen.

Seurassamme voi harrastaa salibandya, lentopalloa, yleisurheilua, pesäpalloa ja koripalloa. Tällainen monilajisuus on vahvuutemme Pirkkalassa. Menneiden vuosikymmenten aikana lukematon määrä lapsia ja nuoria on harrastunut seurassa. Juuremme ovatkin syvällä Pirkkalan historiassa. Tästä voimme olla ylpeitä.

Puheenjohtajuuteni alkuun haluan nostaa esille muutamia asioita seuran strategiasta, urheilujohtamisesta ja yhteisöllisyydestä. Tulemme keskittymään urheilutoimintamme kehittämiseen. Haluamme tarjota entistä laadukkaampaa urheilutoimintaa nuorimmista harrastajista aina korkeimmalle huippu-urheilun tasolle. Tarkastelemme myös junioreiden pelaajapolkujen kehittämistä, jotta pystymme tarjoamaan yhä useammalle lapselle ja nuorelle turvallisen reitin laadukkaaseen harrastamiseen aina Suomen huipulle saakka.

Jatkamme seuratoiminnan kehittämistä. Erityisesti kiinnitämme huomiota sisäisen ja ulkoisen viestinnän aktiivisuuteen. Vanhempien ja muiden vapaaehtoisten työ on tärkeää ja merkityksellistä. Jos lasketaan harrastajat, urheilijat, valmentajat, vanhemmat ja toimihenkilöt, niin olemme kaikki yhdessä jopa usean tuhannen hengen urheiluyhteisö Pirkkalassa. Olemmekin vahva paikallinen seura, jonka tulevaisuus näyttää valoisalta.

Liikuntaolosuhteisiin on luvassa parannuksia lähivuosina. Kauan odotetun vapaa-aikakeskuksen laajennuksen rakentamispäätöksiä tehdään tulevan talven aikana. Kirkonkylän uuden koulun liikuntasali valmistuu ensi keväänä. Lisäksi kunta on varannut kaavoituksessa useita uusia alueita tuleville liikuntapaikoille. Näiden näkymien myötä pystymme tulevaisuudessa tarjoamaan entistä useammalle lapselle, nuorelle ja urheilijalle mahdollisuuden harrastaa liikuntaa turvallisessa ja vastuullisessa ympäristössä.

Haluan kiittää kaikkia seuran toiminnassa mukana olevia, junioreita, vanhempia, valmentajia, pelaajia, seuran työntekijöitä, aktiiveja, talkoolaisia, jäseniä. Kiitos Teille kaikille!

On hienoa, kun voimme seurata urheilua ja elää sen tuomissa tunteissa mukana.

Mukavaa alkanutta syksyä, nautitaan urheilun ilosta!

Syysterveisin

Antti Tölli

puheenjohtaja