C-poikien kausi alkoi vihdoinkin
C-pojatJulkaistu: 15.10.2023 18.37

C-poikien kausi alkoi vihdoinkin

Valepan järjestämä tasoturnaus pelattiin Vareliuksen liikuntahallin upeissa puitteissa sunnuntaina 15.10. Pirkkojen joukkue oli liikkeellä kuuden pelaajan voimin, koska vammat, flunssat ja lomamatkat pienensivät osallistujamäärää.

Ensimmäinen peli Valepaa vastaan hävittiin 2-0, koutsin näkemyksen mukaan, kovan jännityksen aiheuttamaan lamaannukseen😁 Välillä huikeita suorituksia, mutta lopullinen rentous jäi pukukoppiin.

Toinen peli uutta A-Volleyn joukkuetta vastaan hoidettiin jo rennommin 2-0. Meidän syöttö oli isossa roolissa, taisipa #3 Pepe vetäistä yhden, vähintään 10 pisteen syöttöputken.

Kolmas peli Narpaa vastaan sai yllättävän alun kun yhden pelaajan niska/hartia meni kramppiin ja peli jäi kesken. Samalla kun toimitsijat virittelivät pöytäkirjaa viidelle pelaajalle, pidettiin poikien kans pikapalaveri, että homma hoidetaan kotiin. Ykkönen ylös, passi laitaan tai 3m ja pallo kenttään. Taisipa #9 Konsta lyödä muutaman kerran puhtaasti torjunnan yli ja kunnolla kenttään. Jokainen pelaaja taisteli ja helppoja palloja ei jäänyt kenttään. Huikea taistelu ja 2-0 selkeästi meille!!

Oma syöttö oli hyvää läpi koko turnauksen ja jokaisella pelaajalla oli paljon hyviä suorituksia.

Seuraavalla kierroksella 4.-5.11. on ykköspoolin turnaus Valepan, Orpon ja Jankko1 kanssa eli vastassa on Suomen kovimpia pelaajia. Kyllä tää on vaan niin kivaa!!!