Urheiluvälinekirppikselle 13.8.
SeuraJulkaistu: 02.08.2022 00.00

Urheiluvälinekirppikselle 13.8.

Pirkat järjestää yhdessä PJK:n kanssa urheiluvälinekirppiksen Suupantorilla lauantaina 13.8. klo 10-13. Paikalle voi tulla joko joukkueena tai yksittäisenä henkilönä myymään lähinnä urheiluvälineitä, mutta mitä tahansa muutakin saa myydä. Tässä on joka tapauksessa hyvä sauma päästä eroon pieneksi jääneistä varusteita ja vaatteista.

Paikalle voi tulla myös pitämään puffettia. Uskoisin, että kahvi, pulla, makkara, lätyt... tekisivät hyvin kauppansa. Akvaario on käytössä nopeimmalle, joten sitäkin voi hyödyntää.

Ilmoita minulle tulostasi asap tai maanantaiaamuun 8.8. mennessä erityisesti jos järkkäät esim. puffetin tai on joku ohjelmanumero mielessä, niin saadaan se markkinointiin mukaan.

Myyntipöytiä on rajoitetusti ja niitä riittää vain nopeimmille. Omalla pöydällä/viltillä saa tulla paikalle myymään ilmoittamattakin.

Olisi hienoa, jos saataisiin paikan päälle lajiesittelyä tai jotakin ohjelmaa esim. koripallolla, lentopallolla tai säbämailalla kikkailua. Jos tunnette jonkun, joka haluaisi esittää temppuja tai muuten esiintyä, niin ohjelmalava on käytettävissä. Jos joku haluaa käyttää äänentoistoa, niin pitää selvittää kuinka se onnistuisi.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella:
ILMOITTAUDU KIRPPIKSELLE MYYMÄÄN JA/TAI ESIINTYMÄÄN

Lisätietoja Niina Kuhlman, p. 040 832 8437, niina.kuhlman(at)pirkkalanpirkat.fi

ps. paikalle saa tulla myymään, vaikka ei olisi seuran toiminnassa mukana. Olisi kuitenkin hienoa, että mahdollisimman moni ilmoittautuisi lomakkeella, niin pystytään organisoimaan päivä paremmin. Tätä viestiä saa siis jakaa pelaajille/vanhemmille/sukulaisille/naapureille.