P18 kausi käyntiin uuden valmennuspäällikön komennossa ja katse kohti elokuun karsintoja
14.6.2021 0:00 Uutiset / P18 Blue (-04-05)

Peleillä pitkästä aikaa!

P18 joukkueiden kausi 21-22 on käynnistynyt vauhdikkaasti ja tauon jälkeen on ollut huippua nähdä jengi kentällä ja peleissäkin!

Blue-joukkueen uutena vastuuvalmentajana toimii Timo Tukiainen, joka aloitti toukokuussa seuramme salibandyn valmennuspäällikön tehtävässä. Timon aisaparina jatkaa entuudestaan tuttu valmentaja Jyri Jansson. White-joukkueen valmennuksesta vastaavat viime kaudella C1-poikia luotsanneet vastuuvalmentaja Mika Salminen ja valmentaja Sami Vigren.

P18 on treenannut toukokuun alusta alkaen ja jokunen harkkapelikin on jo pelattu. Muutamia uusia pelaajia on liittynyt joukkueeseen ja vanhempainpalaverin merkeissä on voitu jälleen kokoontua. Kesän ohjelmaan kuuluu muun muassa lajia, fysiikkaa ja harkkapelejä. Heinäkuun alussa lomaillaan pienen OT-jakson merkeissä ja muutama talkookeikkakin on näköpiirissä.

Molemmat joukkueet osallistuvat elokuussa järjestettäviin SM-karsintoihin. Blue matkaa peleille Jyväskylään ja Whiten lohkon pelit pelataan Joensuussa 21.-22.8.2021. Bluen tavoitteena on neljättä kautta peräkkäin paikka valtakunnallisessa sarjassa. White lähtee hakemaan karsinnoista hyvää kokemusta ja vauhdikkaita pelejä.

P18 ikäluokkaan mahtuu mukaan vielä muutama uusi pelikokemusta omaava kenttäpelaaja. Meillä on laadukas ja kokemusta omaava valmennus, mahdollisuus pelata omia tavoitteita ja taitotasoa vastaavassa joukkueessa sekä huomioimme treeniohjelmassa myös opiskeluun tarvittavan ajan. Blue ja White joukkueet tekevät yhteistyötä kauden aikana ja joukkueissamme on hyvä yhteismeininki!

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä valmennuspäällikköön: 050 524 1144/ Timo   
Lisää uutisia
Pirkkalan Pirkat
«  Kesäkuu   »
Kategoriat