B-pojat pelaavat 1. divisioonaa kaudella 2020-2021
15.9.2020 18:38 Uutiset / B-pojat Blue 03-04

Joukkue kaudella 2020-2021

B-poikien SM-karsinnat on pelattu ja valtakunnallisiin sarjoihin edenneet joukkueet ovat selvillä. Pirkat eteni elokuussa pelatuista esikarsinnoista SM-karsintojen 1.vaiheeseen varmistaen samalla paikan valtakunnalliseen sarjaan. SM-karsintojen 1. vaiheessa joukkue sijoittui lohkossaan viidenneksi. Lohkon kaksi ensimmäistä etenivät suoraan SM-sarjaan, seuraavat kaksi saivat mahdollisuuden edetä SM-sarjaan karsinnan 2. vaiheen ristiinkarsintaottelun kautta ja lohkon kaksi viimeistä jäivät suoraan 1. divisioonaan.

Pirkkain kanssa 1. divisioonaa pelaavat seuraavat joukkueet:

Happee II, Jyväskylä
Hawks, Helsinki
Indians, Espoo
Josba, Joensuu
M-Team II, Helsinki
Nibacos, Kokkola
Pirkat, Pirkkala
PSS, Porvoo
SBS Wirmo/Masku, Mynämäki/Masku
SPV, Seinäjoki
Sudet SB, Kouvola
ÅIF, Sipoo

B-poikien 1. divisioona on erittäin hyvätasoinen sarja. Mukana on joukkueita, joiden arveltiin ennakkoon etenevän SM-sarjaan, mutta kuten aina, yllätyksiä tulee ja ne luovat kaudesta entistä mielenkiintoisemman. Sarjassa on useita joukkueita, joita vastaan Pirkat ei ole aiemmin pelannut, joten on hienoa lähteä mittaamaan tasoa uusia tuttavuuksia vastaan. Sarja käynnistyy lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna ja otteluohjelmat valmistuvat parin viikon sisään. Kotipelit pyritään tuttuun tapaan pelaamaan Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella.

Voimme täydentää joukkuettamme vielä parilla kenttäpelaajalla ja yhdellä maalivahdilla.

Jos olet vailla pelipaikkaa, ota pikaisesti yhteyttä valmennukseen: Toni Valkeejärvi, p. 040 147 1701, toni.valkeejarvi@pirkkalanpirkat.fi


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Pirkat
«  Joulukuu   »
Kategoriat