B-pojat Blue SM-karsintojen 1. vaiheessa viikonloppuna
29.8.2020 11:11 Uutiset / B-pojat Blue 03-04

SM-karsintapaikka plakkarissa!

B-poikien joukkue (Blue) osallistui viime viikonloppuna valtakunnallisten sarjojen esikarsintoihin Turussa Leaf Areenalla ja tuloksena upeasti jatkopaikka SM-karsinnan 1. vaiheeseen! Joukkue matkaa Turkuun Leafille myös tänä viikonloppuna, jossa pelataan SM-karsinnan 1. vaiheen lohko 4:n ottelut. Pirkkain lohkossa ovat mukana seurarankingin perusteella suoraan karsinnan 1. vaiheeseen päässeet LASB ed, TPS ja Hawks sekä esikarsinnoista tiensä jatkoon pelanneet Nibacos ja Happee.

Tänä viikonloppuna Pirkat kohtaa LASBin, Nibacoksen ja Hawksin. Parin viikon kuluttua 12.9. matsit jatkuvat Helsingissä Myllypurossa, jossa otetaan mittaa Happeesta ja Tepsistä. Lohkon 1.-2. etenee suoraan SM-sarjaan, 5.-6. jatkavat 1. divarissa ja 3.-4. pelaavat yksittäisen ottelun su 13.9. ristikkäin lohko 1:n 3.-4. vastaan. Tästä ottelusta voittaja SM-sarjaan ja häviäjä 1. divariin. Otteluita voi seurata Salibandyliiton tulospalvelusta.

Viime viikonlopun esikarsinnassa Pirkkain lohkossa paikasta SM-karsintoihin taistelivat M-Team Helsingistä ja GrIFK NG Kauniaisista. Lohkosta kaksi joukkuetta eteni sunnuntaille ratkaisuotteluihin. Ottelut olivat tiukat molempia lohkon joukkueita vastaan. Ensimmäisenä vastaan asettui M-Team, joka oli vahvempi luvuin 3-5. Toinen matsi Grania vastaan oli ns. selkä seinää vasten -matsi, joka oli voitettava päästäkseen jatkoon. Ottelu eteni rinta rinnan maaleja tehden ja kolmannen erän alussa tilanne oli meidän hyväksi 2-4. Grani tuli tasoihin ajassa 43:21, mutta Pirkkain Mikko Seppälä päätti ottaa homman hoteisiin ja iski voittomaalin ja lukemiksi 4-5 ajassa 44:29. Pirkat jatkoon sunnuntaille pelaamaan rinnakkaislohkon kakkosta vastaan!

Sunnuntaina ensimmäisessä "tulos tai ulos" -pelissä otettiin mittaa Merikoski SBT II -joukkueesta. Ottelu käynnistyi Merikosken maalinteolla ajassa 3:32 ja ensimmäisessä erässä ei muita maaleja nähtykään. Toisen erän jälkeen tilanne oli 1-2 meille, mutta kolmannessa erässä aloitettiin maalitalkoot ja voitto Pirkkain pojille luvuin 1-8. Hyvän tankkauksen jälkeen matka eteni kohti seuraavaa jatkopaikan ratkaisevaa matsia, jossa otettiin mittaa O2-JKL:stä. Pirkat laittoivat palloa hyvin liikkeelle ja peli pyöri mukavasti. Viimeiseen erään lähdettiin johtolukemissa 0-5. Kolmannessa erässä vastustaja teki yhden maalin ja Pirkat onnistui kolmesti, joten loppulukemat kirjattiin Pirkkain hyväksi 1-8 ja paikka SM-karsinnan 1. vaiheeseen oli plakkarissa. Samalla paikka valtakunnallisella sarjatasolla varmistui tällekin kaudelle. Kaudella 2018-2019 joukkue pelasi C2-poikien SM-sarjaa ja kaudella 2019-2020 C1-poikien SM-sarjaa.


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Pirkat
Kategoriat