Divarijoukkue pääsee jatkamaan kehitystyötä tutulla rungolla
Julkaistu: 28.07.2020 00.00

Divarijoukkue pääsee jatkamaan kehitystyötä tutulla rungolla

Pirkkalan Pirkat lähtee tulevaan Divari-kauteen tutun valmennustiimin johdolla. Hyvää työtä joukkueen peräsimessä tehnyt Petri Järvenpää aloittaa nyt viidennen kautensa joukkueen peräsimessä. Hänen apunaan valmennuksessa toimii Timo Hämäläinen.

Myös pelaajistossa jatkaa viime kauden vahva runko. Pirkoilla on sopimus nyt kolmen maalivahdin ja 21 kenttäpelaajan kanssa.

Joukkueen kokoamista kommentoi manageri Janne Nousiainen, joka on myös itse mukana pelaajalistalla kuntouduttuaan loukkaantumisesta.

- Olemme tosi tyytyväisiä, että joukkueen runko ja tutut taustat jatkavat. Viimeisten vuosien aikana sitoutumista sekä tekemisen tasoa on pyritty nostamaan pienin askelin ja siinä puuhastelussa on myös onnistuttu kiitettävällä tasolla, Nousiainen myhäilee.

- Konttorilla on vietetty pitkiä iltoja. Joukkueen runko on jo kasassa, mutta kyllä tässä vielä silmiä pidetään auki, Nousiainen jatkaa.

Viime kauden rungon lisäksi Pirkkoihin on tullut mielenkiintoisia uusia nimiä sekä pari mieluista paluumuuttajaa Ristomatti Lummikko Kooveesta ja maalivahti Antti-Jussi Kaukonen Soittorasiasta.

Pirkkain uusi kapteeni on Antti Jaakkonen.

Pirkat teki viime kaudella sarjanousijana onnistuneen paluun Divari-tasolle. Kausi toi runkosarjassa toisen sijan ja pudotuspelipaikan. Puolivälierässä Pirkat hävisi paikallisvastustaja Kooveelle tiukassa kolmen ottelun sarjassa voitoin 1-2. Kahdessa pudotuspelien kotiottelussa Pirkkalan vapaa-aikakeskus oli ääriään myöten täynnä.

- Yleisö Pirkkalassa löysi otteluihin hienosti. Toivotaan, että sama jatkuu syksylläkin koronavirustilanteen niin salliessa. Pelaajat odottavat otteluita jo innolla, ja niin odottaa varmaan yleisökin, kun kaikenlaiset live-tapahtumat ovat olleet nyt vähissä.

HUOM! Muista kausi korttitilaus!

Pirkat aloittaa harjoitusottelukauden perjantaina 31.7. Suomisarjaan valmistautuvaa KrP Akatemiaa vastaan. Muissa harjoitusotteluissa Pirkat kohtaa ainakin KrP:n ja Steelersin liigajoukkueet, paikallisvastustaja Kooveen, O2-Jyväskylän sekä Suomisarjaan valmistautuvan Ilveksen.

Maalivahdit:

1 Toni Tuomi
32 Lauri Vähätalo
39 Antti-Jussi Kaukonen (SR)

Kenttäpelaajat:

6 Jere-Matti Ojala
7 Toni Rantala
9 Aapo Mutanen
11 Ristomatti Lummikko (Koovee)
12 Antti Jaakkonen ”C”
13 Niilo Niemi (Pirkat A-jun.)
16 Sami Ärlig ”A”
19 Markus Kaivanto
41 Tommi Ahola
50 Risto Harjula ”A”
65 Markus Mattila (KrP Akatemia)
67 Eetu Lumiala
70 Tomas Laitinen (Koovee)
71 Tino Välimaa
79 Mika Salo
81 Marko Vähätalo
86 Mikko Kelkka
88 Kalle Koivunen
89 Janne Nousiainen
91 Oskari Västilä
93 Miikka Ojala

Toimihenkilöt:

Petri Järvenpää, päävalmentaja
Timo Hämäläinen, valmentaja
Janne Nousiainen, manageri
Juho Vähätalo, fysiikkavalmentaja
Juha Salo, joukkueenjohtaja
Iiro-Pekka Airola, apupoika

Seuran uusimmat