Pirkkain miehet lohkovoittoon!
25.3.2019 0:16 Uutiset / Miehet edustus

Kevät jatkuu Divarikarsinnoissa.

Pirkkalan Pirkat järjesti miesten salibandyn 2. divisioonan lohkofinaaleissa toisinnon viime vuodesta. Vastustajakin oli sama kuin tuolloin, RSS Panthers Riihimäeltä.

Pirkat hävisi ensimmäisen finaalipelin torstai-iltana, mutta voitti lauantaina ja sunnuntaina. Näin joukkue vei lohkovoiton nimiinsä otteluvoitoin 2–1.

Pirkkalalaiset osoittivat ihailtavaa sitkeyttä, sillä lauantaina voitto irtosi selkä seinää vasten vasta jatkoajan äkkikuolemamaalilla. Se kuitenkin kasvatti joukkuetta.

Pirkoista on kasvanut Panthersille melkoinen mörkö, sillä pirkkalalaiset ovat lopettaneet riihimäkeläisten kauden pudotuspeleissä nyt kolmena keväänä perätysten.

Finaalivoitolla Pirkat lunasti paikan Divarin nousukarsintaan. Paikka ykkösdivarissa irtoaisi kahden otteluparin voitolla.

Ensimmäisessä vaiheessa Pirkat saa vastaansa Savo-Karjalan lohkovoittajan, LeBan Kontiolahdelta. Ottelusarja alkaa ensi viikonloppuna Kontiolahdelta ja Pirkkalassa pelataan lauantaina 6.4. Tarvittaessa kolmas ottelu pelataan Kontiolahdella sen perään sunnuntaina.

Pian selviää, lyökö Pirkat päänsä Karjalan mäntyyn vai LeBa omansa pirkkalankoivuun.

Divarikarsinnan ratkaisevassa toisessa vaiheessa vastaan tulisi voittaja Etelä-Suomen ja Pohjois-Suomen lohkovoittajien välisestä mittelöstä.

Jutun kuva: Jari Mäki-Kuutti (@fotokuutti)


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Pirkat
«  Syyskuu   »
Kategoriat