Kiitos kaudesta 23-24!
Naiset edustusJulkaistu: 25.03.2024 11.11

Kiitos kaudesta 23-24!

Naisten edustuksen kausi päättyi viikonloppuna F-liigakarsintojen ensimmäiselle kierrokselle. Kolmannessa ottelussa ke 20.3. kotijoukkue ei pystynyt tarjoamaan parastaan kotikentällä, vaan koki 3-6 tappion SBS Wirmolle, joka puolestaan pelasi vahvan ottelun. Ottelusarjan neljännessä kohtaamisessa la 23.3. Mynämäellä Pirkat taisteli hyvin ja viimeisenä lukkona maalilla Sara Aaltonen esitti huipputorjuntoja. Wirmo osoittautui kuitenkin vahvemmaksi ja otti voiton luvuin 3-2. Wirmo voitti ottelusarjan 3-1 ja näin ollen jatkaa nousukarsintojen toiselle ja ratkaisevalle kierrokselle.

Tappio toki kirvelee, mutta siitä huolimatta kausi oli kokonaisuudessaan hieno ja nousujohteinen. Vaikka tavoitetta noususta F-liigaan ei vielä saavutettu, niin hyvillä mielin jatketaan eteenpäin kohti seuraavaa kautta ja uutta mahdollisuutta. Nyt huilaamme ja palauttelemme hetken aikaa, kunnes huhtikuussa palaamme jälleen hallille hommiin. Ensi kautta odotamme innolla myös sen vuoksi, että pääsemme pelaamaan uudelle Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen viereen valmistuvalle hallille, jota on suunniteltu erityisesti salibandyn tarpeita silmällä pitäen. Harjoitus- ja peliolosuhteet tulevat paranemaan huomattavasti, joten hyvää on kannattanut todella odottaa!

Pirkat naiset edustus kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, kotiyleisöä, toimitsijoita, taustajoukkoja sekä kaikkia, jotka tavalla tai toisella olette olleet mukana matkassamme tällä kaudella!

Aito Säästöpankki, Business Shooting Club, Chloetta, Emtepa Oy, EP Automation, FysioToma, JJ Liikenne, K-Supermarket Pirkanpoika, Lainmukaan Oy, Naisten karkkikauppa, Nekapaino Oy, Oma Säästöpankki, Open Pos Finland Oy, Oxdog, Parkanon Säästöpankkisäätiö, Pereensaaren sauna, Pirkkalan Beauty, Pirkkalan kunta, Pirkkalan Sähköliike, PKR Rakennus Oy, Prisma Pirkkala, Pyynikin Smokehouse, Salaojakeskus, Salibandykauppa, Sim Finland Oy, Slicemonger/ Citymarket Pirkkala, Sofia Digital Oy, Teamstore/ MJP Group, Top-Pinnoitus Oy, Turva

Kuva: Rami Myllymaa, @riiviomaista