Väliaika raporttia P19 SM alemmasta alkusarjasta
Julkaistu: 12.10.2022 00.00

Väliaika raporttia P19 SM alemmasta alkusarjasta

Kausi 2022-2023 on jo hyvässä vauhdissa, joten on aika kertoa hieman miten pelit ovat sujuneet joukkueella. Kevään ja kesän aikana opeteltiin uusia pelikuvioita vaihtuneen valmennuksen ohjauksessa. Joukkueessa oli muitakin muutoksia, koska muutama poika lopetti ja muutama poika saatiin joukkueeseen mukaan. Kesään mahtui testejä, harkkapelejä, leiritystä ja omatoimi-jaksoa.

Syksy alkoi erilailla kuin aikaisempina kausina, sillä tuttuja karsintoja ei ollut, vaan paikka alempaan SM-sarjaan lunastettiin jo loistavasti menneellä divarikaudella. Joten sarjapelit alkoivat suoraan syyskuun alkupuolella. Pelitahti on tiivis, joten melkeinpä joka viikonloppu joukkue pelaa pelin tai kaksi. Arkipelikin on tänä syksynä käyty pelaamassa.

Pelit ovat olleet tasaisia ja tiukkoja, hienoja taisteluvoittoja mutta myös harmittavia yhden maalin tappioita on tähän otteluohjelmaan mahtunut. Ohessa on linkki Salibandyliiton tulospalveluun josta näkee jo pelatut mutta myös tulevat pelit. Tämän joukkueen pelejä kannattaa ehdottomasti tulla paikanpäälle katsomaan.

https://salibandy.fi/tulospalvelu/122/9547/10342/2...

Joukkueella on Instagram- ja Facebook-sivut joita voi myös alkaa seurailemaan

Instagram: pirkat_p19

Facebook: Pirkkalan Pirkat P19