Lentopallon valmentajakoulutuksia Pirkkalassa
LentopalloJulkaistu: 28.02.2024 11.29

Lentopallon valmentajakoulutuksia Pirkkalassa

Toukokuussa Pirkkalassa järjestetään kaksi lentopallon valmentajakoulutusta. Koulutuksiin ovat tervetulleita niin seuran omat valmentajat, kuin muidenkin seurojen valmentajat.

Aloittavan ohjaajan koulutus (AOK)

Aloittavan ohjaajan koulutus on noin 10 tunnin koulutuskokonaisuus, joka jakautuu kahteen osaan: Teoriaopiskelu eLentis -oppimisympäristössä (6 h) sekä käytännön saliosio (4 h). Käytännön saliosuus järjestetään Nuolialan koululla Pirkkalassa perjantaina 17.5. klo 18-22.

Koulutus antaa vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin ja aiheisiin: Miten aloitan toiminnan salissa? Miten opetan innostavasti? Mistä asioista yksi harjoitustapahtuma rakentuu? Miten pitkään yksi harjoite voi kestää? Leikkimistä vai pelaamista? Pelaaminen opetusmuotona. Ryhmänhallinta - ohjaajan oikeudet. Pelisäännöt ja niiden merkitys. Ryhmädynamiikka ja sen rakentaminen. Kilpailutoiminnan merkitys mini-ikäisissä? Pelaamaan opettamisen alkeet - pelaamaan opettamisen ja kehittämisen vaiheet. Lajitekniikat pintapuolisesti ja ikäluokalle sopivalla tavalla (syöttö, vastaanotto, passaaminen, hyökkääminen, torjunta, kenttäpuolustus).

Koulutuksen hinta on 22 €/osallistuja.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.suomisport.fi/events/7e8ac031-5e57-452e-8efe-d9099c1841c0

HUOM! Käytännön saliosuuksiin pääset ilmoittautumaan vasta ilmoittauduttuasi varsinaiseen koulutukseen/teoriaosuuteen.


Tekniikkakoulu

Tekniikkakoulun käytännön saliosio järjestetään Nuolialan koululla Pirkkalassa la-su 18.-19.5.2024. Käytännön saliosiossa käydään läpi eri lajisuoritusten opettaminen eri ikäluokille ja eri kehitysvaiheessa oleville pelaajille. Tekniikkakoulun jälkeen osallistuja hallitsee lentopallon perustekniikoiden avainkohdat ja pystyy soveltaen opettamaan niitä eri-ikäisille junioreille niin omina harjoitteina kuin pienpelienkin kautta. Käytännön saliosion lisäksi tekniikkakoulu sisältää teoriaopiskelua eLentis-oppimisympäristössä.

Koulutuksen hinta on 176€/osallistuja.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.suomisport.fi/events/f4e88b47-4eb7-47cf-bfb4-3233df904d5f

HUOM! Käytännön saliosuuksiin pääset ilmoittautumaan vasta ilmoittauduttuasi varsinaiseen koulutukseen/teoriaosuuteen.