Kauden 2019-2020 seuratoimija - Hanna Myllymaa
Julkaistu: 09.06.2020 00.00

Kauden 2019-2020 seuratoimija - Hanna Myllymaa

Lentopalloliiton liittohallitus päätti kauden 2019-2020 parhaat kokouksessaan 9.6.2020

https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lauri-kerminen-kauden-paras-lentopalloilija.html

Kauden seuratoimija Hanna Myllymaa, Pirkkalan Pirkat
• Myllymaa on ollut merkittävässä roolissa siihen, että Pirkkojen junioritoiminta on lähtenyt liikkeelle. Kaudella 2018-2019 ensimmäiset joukkueet ilmoittautuivat kevääksi ET- ja EP-tiikeriin. Kaudelle 2019-2020 Pirkat saivat kolmeen eri ikäluokkaan joukkueet juniorisarjoihin. Aikuisten puolella on neljä eri ryhmää, joista osa osallistuu alueen kilpailutoimintaan. Joukkuetoiminnan lisäksi Pirkoilla on kerhotoimintaa ja OKM:n tuin rahoitettua perhelentistä. Myllymaan rooli kaikessa on ollut merkittävä. Hänellä on myös vahva tahtotila lähteä viemään lentopallojaosto tähtiseuraohjelman läpi, jotta toiminta olisi jatkossa laadukasta ja hyvin organisoitua.

Hanna Myllymaa tuli mukaan Pirkkalan Pirkkain seuratoimintaan kolme vuotta sitten vuonna 2017, jolloin seurassa toimi yksi alakouluikäisten kerhoryhmä ja miesten peliryhmä. Jo syksyksi saatiin kasaan naisten ryhmä, mutta koska taso oli vaihteleva oli vuoden päästä jo kaksi naisten ryhmää, peliryhmä ja harrasteryhmä. Sen jälkeen piti miehillekin saada oma harrasteryhmä, koska pitkään yhdessä pelanneeseen miesten peliryhmään ei ollut helppo päästä mukaan ilman useamman vuoden pelikokemusta. Samaan aikaan pistettiin kouluihin kerhoryhmiä pystyyn. Ensimmäisenä vuonna Hanna haki iltapäiväkerholaisia suoraan kerhosta lentopallosaliin. Nopeasti kerholaisista tuli niin taitavia, että niistä alettiin kasaamaan joukkueita ja ensimmäinen joukkue uskallettiin ilmoittaa sarjaan kevääksi 2019. Nyt jo on syksyksi suunnitteilla jo 7 peliryhmää, perhelentistä sekä aikuisille neljä ryhmää. Katsotaan uskaltautuisivatko naisetkin ilmoittautumaan sarjaan, taitoa kyllä olisi.

Hannan ensimmäinen toimintavuoden jälkeen seura palkitsi hänet Vuoden tulokas -pokaalilla. Yksi iso hatunnosto Hannalle on myös se, että hän on löytänyt huikeita, aktiivisia lentopalloihmisiä joukkueisiin valmennustehtäviin. Nämä henkilöt ovat kaikki valmiita antamaan oman panoksensa seuran kehittämiseen, joten syksyllä lähdetään Tähtiseura -polulle.

Paljon onnea Hanna!! Toivottavasti tämä on vasta lentopallon nykyhistorian alkukirjauksia.
Seurassa on lentopallossa perinteitä 80- ja 90-luvulta, mutta toiminta oli ainakin 20 vuotta hiljaiseloa.