Miehet edustus, Divarin pudotuspelit

Pirkat - Koovee

Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Pirkat-Koovee 8-3 (0-1, 3-0, 5-2), voitot 1-0

Pirkat aloitti Divarin puolivälierät kotivoitolla. Ensimmäisen erän vei nimiinsä Koovee tekemällä ottelun avausmaalin, mutta erätauon jälkeen Pirkat heräsi. Toni Rantala osui ylivoimalla, Risto Harjula tasakentillisin ja Mika Salo kahden miehen ylivoimalla ja Pirkat johti 3-1.

Kolmannessa erässä maalintekotahti kiihtyi. Ylivoima toimi taas, kun Tino Välimaa iski 4-1. Viidennen maalin teki Aapo Mutanen, kuudennen jälleen Salo ja lukemat kaunisteli 7-1:een Mikko Kelkka. Parin Kooveen kavennusmaalin jälkeen Mika Salo täydensi hattutemppunsa iskemällä tyhjiin loppulukemat 8-3.