Esittely
Ottelutilastot
Pirkat - NST-Lappeenranta
2019-2020 - Miehet edustus - Divari
Klo 15:00 Pirkkalan vapaa-aikakeskus
25
Tam

Ennakko: Divarivieraita kaukaa idästä ja pohjoisesta


Perinteikäs NST seilaa nyt viimeisiä kuukausia vanhalla nimellä ennen kuin Lappeenrannassa syntyy uusi ja uljas fuusioseura SaiPa Salibandy. NST-paatti pysähtyy myös Vähäjärven rannalla Pirkkalassa lauantaina 25.1. klo 15, kun vapaa-aikakeskuksen kotiareenalla karjalaisvieraita odottaa nälkäinen kotijoukkue Pirkkalan Pirkat.

Vaikean alkukauden jälkeen NST on vahvistanut rivejään ja piristynyt kentällä. Joukkue saapuu Pirkkalaan kolmen ottelun voittoputkessa. Voittoja on takana myös Pirkoilla, joka nappasi täydet pisteet viime viikonlopun kotituplasta.

NST:n viimeisin tappio on juuri Pirkoille, joka vei voiton myös joukkueiden kauden ensimmäisestä kohtaamisesta juuri ennen joulua. Ottelu Lappeenrannassa päättyi Pirkkain vierasvoittoon 8-6.

Tehomiehiä nähdään kentällä. NST:n Juuso Kekki johtaa koko Divarin pistepörssiä tehoilla 32+19=51. Ketjukaveri Jesse-Samuli Huppunen on koko sarjan pistetilastossa toisena (24+23=47).

NST:n joukkueeseen palannutta maalivahtikonkaria Jarkko Monthania ei ole vielä tolppien välissä nähty, mutta joko 42-vuotiaan kehäketun torjuntavuoron koittaa Pirkkalassa?

Miten käy lauantaina symbolisesti, isketäänkö pää pirkkalankoivuun vai karjalanmäntyyn?

Pirkkalan kotituplaviikonlopun sunnuntain ottelussa vieraaksi saapuu Divarin pohjoisin joukkue Limingan Niittomiehet. Joukkue on ainoa, jota Pirkat ei ole vielä tällä kaudella kohdannut, joten edessä on aivan uusi haaste! Yhtä lailla LNM:lle Pirkat on tuore vastustaja.

Niittomiehet on sarjassa kolmantena ja tähyää hyvinkin vielä jopa Divarin runkosarjan voittoon. Ennen Pirkkalaan tuloa LNM käy lauantaina kärkiottelussa FBC Turun vieraana. LNM:n pistehaita ovat Joona Viiltola ja Vesa Heikkinen, joilla molemmilla on koossa 22 pistettä ennen viikonloppua. LNM:n maalilla nuorten maajoukkuevahti Aki Karjalainen on myös seuraamisen arvoinen pelaaja.

Pirkkain joukkueesta kannattaa luonnollisesti seurata viikonlopun otteluissa jok’ikistä pelaajaa sekä vielä vaihtoaitiossa hääräävää valmennustakin!

Lämpimästi tervetuloa kannustamaan Pirkkalan vapaa-aikakeskukseen!

Liput:

Viikonlopun molempien otteluiden lippupaketti 12 / 7 euroa (myynnissä lauantaina)
Yksi ottelu 8 / 5 euroa (alennus opiskelijoille, varusmiehille, eläkeläisille, työttömille)
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi!
Maksu käteisellä tai kortilla.

Ottelussa palvelee kioski, jonka tuotto menee Pirkkain C1-junioreille.

Pääsylipun lunastaneiden kesken arvotaan tuttuun tapaan Plus Katsastuksen 40 euron lahjakortti ja myös muuta arvontaa on luvassa!

Huom! Muistathan muuttuneet liikennejärjestelyt: Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen nykyinen osoite on Urheilutie!

Ottelu suorana lähetyksenä Solidsportissa! Tee tilaus: https://solidsport.com/pirkat-miehet/subscriptions


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Lokakuu   »
Kategoriat