Esittely
Ottelutilastot
Pirkat - M-Team
2019-2020 - Miehet edustus - Divari
Klo 15:00 Pirkkalan vapaa-aikakeskus
4
Tam

Uusi vuosi alkaa kotipelillä


Pirkkalan Pirkkain syyskausi Divarissa sujui mukavasti, ja samaa pyritään jatkamaan myös uuden vuoden puolella. Kevätkauden ensimmäinen mittari Pirkoille on helsinkiläinen M-Team, joka saapuu vieraaksi vapaa-aikakeskukselle lauantaina 4.1. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 15.00, kuten Pirkkain kaikki tämän kauden kotiottelut Divarissa.

M-Team kuuluu perinteisiin Divari-joukkueisiin, joka on välillä käynyt piipahtamassa myös liigatasolla. Tällä hetkellä M-Team on sarjataulukossa juuri playoff-viivan yläpuolella. Se on kerännyt kauden 16 ottelusta 24 pistettä.

Pirkkain saldo 14 ottelussa on toistaiseksi 26 pistettä, joten voittamalla lauantaina Pirkoilla olisi mahdollista repiä lisää eroa M-Teamiin ja samalla pudotuspeliviivaan.

Pirkat voitti M-Teamin joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Helsingissä puhtaasti 5–0 tuolloin nollapelin torjuneen maalivahti Joona Pesosen johdolla.

Jos joku asia on varmaa, se on se, että helppoja pisteitä ei lauantaina ole jaossa. M-Team hävisi kaksi viimeistä otteluaan ennen joulutaukoa, joten Pirkkalaan saapuu varmasti nälkäinen vierasjoukkue.

Pirkkain vuosi 2019 päättyi puolestaan kolmeen voittoon, joten siinä on hyvä pohja, josta ponnistaa myös vuoteen 2020. Pirkat on pystynyt tarjoamaan viihdyttäviä ja mukavia hetkiä kotiyleisölle, joka on ollut ilahduttavasti tiukoissa otteluissa myös Pirkkain tukena. Kotiyleisön kannustus on tärkeää koko joukkueelle, ja tätä Pirkat tarvitsee myös vuoden 2020 puolella. Se saa joukkueen pistämään parastaan likoon kaukalon puolella.

Divari on ehdottomasti Suomen jännittävin ja tasaisin salibandysarja, jossa yksikään ottelu ei ole selvä ennen kuin se on pelattu. Katsojille riittää jännitettävää, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tervetuloa nauttimaan Divari-viihteestä Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle koko perheen voimin!

Otteluinfo:

Joulupukkikin vierailee ottelussa ilostuttamassa yleisöä! Toisella erätauolla on ohjelmassa lasten rankkarikisa, jossa perheen pienimmät pääsevät haastamaan Pirkkain maalivahtia. Pirkat tarjoaa mailan lainaan.

Pääsylipun lunastaneiden kesken arvotaan tuttuun tapaan Plus Katsastuksen 40 euron lahjakortti ja myös muuta arvontaa on luvassa!

Tervetuloa nauttimaan vauhdikkaasta salibandyviihteestä ja hyvästä tunnelmasta koko perheen voimin!

Liput:

8 / 5 euroa (alennus opiskelijoille, varusmiehille, eläkeläisille, työttömille)
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi!
Maksu käteisellä tai kortilla.

Ottelussa palvelee kioski, jonka tuotto menee Pirkkain C1-junioreille.

Huom! Muistathan muuttuneet liikennejärjestelyt: Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen nykyinen osoite on Urheilutie!

Otteluraportti


Pirkat–M-Team 4–8 (1-0, 1-5, 2-3)

Pienen joulutauon jälkeen Pirkat palasi tositoimiin viime lauantaina kotikentällä Pirkkalassa M-Teamia vastaan. Aloitus oli hyvä, mutta ottelun edetessä hallinta siirtyi helsinkiläisvieraille.

- Jostain syystä tunnepuolesta jäi nyt puuttumaan. Monella pelaajalla oli ihan ok-suoritus, mutta se ei vaan näissä Divari-peleissä riitä, jos tunnetasoa ei saada ylös, päävalmentaja Petri Järvenpää tuumasi.

Tammi-helmikuun ohjelma Pirkoilla on tiivis. Divari jatkuu tulevana launtaina Kirkkonummella.

- Tässä vedetään pelejä lähestulkoon ”NHL-tahdilla”. Harjoittelua täytyy rytmittää fiksusti, että pelaajien fyysinen vire ja tunnepuoli saadaan ylös jokaiseen otteluun, Järvenpää jatkoi.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pirkat-m-team/4948/5732?id=2835&name=Pirkat

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Lokakuu   »
Kategoriat