C-tytöt Whiten kevätkausi käyntiin
Julkaistu: 07.01.2023 00.00

C-tytöt White avasi kevätkauden Ylöjärven Pallon järjestämässä turnauksessa Ylöjärven urheilutalolla. Neljän ottelun turnaus tarjosi monta jännittävää hetkeä niin pelaajille kuin kannustusjoukoille.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Kangasalta LPK valkoinen. Ensimmäinen erä meni hienosti Pirkat Whiten komennossa, mutta toinen erä kääntyi vastustajalle. Turnauksen pelit olivat 2 erän mittaisia, joten ottelu päättyi 1-1.

Toinen ottelu oli Ylöjärven Ryhtiä vastaan. Tämä peli meni vastustajalle erävoiton 2-0.

Kolmannessakin ottelussa vastustaja tuli Ylöjärveltä, mutta nyt vastaan asettui Ylöjärven Pallo. Pirkat hävisi ensimmäisen erän selvästi, mutta toiseen erään tuli sisuuntunut Pirkat. Jännittävien vaiheiden jälkeen YPA voitti toisenkin erän, mutta kahden pisteen eroon päättynyt erä tarjosi useita tasokkaita palloralleja.

Viimeiseen peliin Vilppulan Tähteä vastaan asteli uudestisyntynyt joukkue. Onnistuneet syötöt ja loistava hyökkäyspeli siivittivät Pirkat 2-0 otteluvoittoon. Turnauksen lopputuloksissa Pirkat nappasi kolmannen sijan.

Pirkat White osallistuu kevätkaudella C-sarjan lisäksi B-tyttöjen sarjaan. Lisäksi joukkue osallistuu on Lounalentis-cupiin, joten otteluita on tammikuun jokaiselle viikonlopulle.

Joukkueen ottelut löytyvät Solidsportista niin tämän kuin myöhempien turnausten osalta. Seuraamalla kanavaa https://solidsport.com/pirkatlentis-c-tytot pääset näkemään joukkueen ottelut.