Haussa naisten 2-sarjajoukkueelle lentopallovalmentaja
Julkaistu: 20.06.2022 00.00

Haussa naisten 2-sarjajoukkueelle lentopallovalmentaja

Haemme Naisten 2-sarjajoukkueelle lentopallovalmentajaa

Pirkkalan Pirkat on urheiluseura, joka liikuttaa Pirkkalan ja lähikuntien lapsia ja aikuisia monipuolisesti eri lajien parissa. Lentopalloa seurassa on harrastettu vuodesta 2018 ja toimintamme on laajentunut harrastajamäärien kasvaessa reippaasti vuosittain. Kaudella 2021-2022 seurassa oli lasten joukkueita F-ikäisistä B-ikäisiin, kolme aikuisten sarjaporukkaa sekä kaksi sekaharrasteporukkaa.

Seurassamme on ryhmiä niin vasta-alkajille kuin pidempään lajin parissa viihtyneelle. Olemme koonneet viime kauden naisten lentopallojoukkueista 12 pelaajan joukkueen, joka on valmis haastamaan itseään 2-sarjassa ensi kaudella. Pelaajia löytyy joka pelipaikalle ja useammalla löytyy kokemusta naisten sarjatasolla pelaamisesta aiemminkin. Nälkää ja pelihaluja siis löytyy.

Haemme uudelle naisten edustusjoukkueelle vastuuvalmentajaa lentopallon pariin. Vastuuvalmentajalta edellytämme lentopallotaustaa ja mahdollisuutta sitoutua joukkueen luotsaamiseen koko kaudeksi (heinä/elokuu-toukokuu). Tarkoitus on treenata pallon kanssa 2-3 kertaa viikossa ja sarjapelit tulevat ajoittumaan viikonlopuille. Maksamme valmentajalle asianmukaisen korvauksen valmennustyöstä ja neuvottelemme mielellämme tarkemmista yksityiskohdista. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua seuran kustantamille lentopalloliiton valmennuskursseille.

Tule mukaan luomaan laadukasta lentopallotoimintaa seuraan, joka kasvaa ja kehittyy. Pääset käyttämään osaamistasi laajasti innokkaan peliporukan kanssa ja halutessasi kehittämään myös muuta toimintaamme. Edustusjoukkueellamme on suuri merkitys seuramme lapsille ja nuorille, joita innostamme liikkumaan lentopallon parissa joka viikko.

Kiinnostuitko tai haluatko kuulla lisää?

Tehtävästä lisätietoja antaa mielellään lentopallojaoston puheenjohtaja Hanna Myllymaa.
Hannan tavoitat numerosta 050 3050 321 tai s-postilla hanna.myllymaa@pirkkalanpirkat.fi.

Toivomme, että ilmaiset kiinnostuksesi Hannalle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 3.7.2022.

Seuran uusimmat