Pirkat C-Blue tasoturnauksen ykkönen!
C-tytöt BlueJulkaistu: 20.10.2023 22.39

Pirkat C-Blue tasoturnauksen ykkönen!

Kauden ensimmäinen sarjaturnaus, eli tasoturnaus pelattiin Ylöjärvellä 14.10. Mukana oli Bluen lisäksi kolme joukkuetta: Karvian Kiri Seeprat, Ylöjärven Ryhti Punaiset sekä Ylöjärven Pallo Valkoiset. Tasoturnauksen voittaja pääsee ensimmäiseen poolivaiheeseen E-lohkoon, 2. ja 3. F-lohkoon ja 4. H-lohkoon. Bluen rosterissa oli kahdeksan pelaajaa, poissa olivat Aada a Josefiina. Lokakuun kapteenina oli Hilla.

Pirkat voitti ensimmäiset ottelut Kiri Seeproja ja Ryhti Punaisia vastaan selvillä piste-eroilla erävoitoin 2-0. Kolmas ottelu Ypa Valkoisia vastaan ratkaisi turnauksen voittajan ja ottelu olikin tiukempi. YPa pääsi yllättämään ensimmäisessä erässä, ottaen erävoiton 25-22. Pirkat ryhdistäytyi toisessa erässä ja voitti sen selvästi 13-25. Kolmaskin erä taittui lopulta selkeästi meidän tytöille 11-15.

Bluen peli kulki yhtä erää lukuunottamatta oikein mainiosti. Pisteitä tuli paljon onnistuneilla syötöillä, mutta hyökkäyksistäkin alkoi jo löytyä tehoja. Lisäksi verkkotaistelut voitettiin hyvällä prosentilla. Pirkat Blue otti siis kauden ensimmäisestä sarjaturnauksesta suvereenin turnausvoiton ja aloittaa 1. poolivaiheen E-lohkosta 4.-5.11. Tästä on hyvä jatkaa