Pre-seasonilta kohti kauden avausta
C-tytöt BlueJulkaistu: 27.09.2023 11.01

Pre-seasonilta kohti kauden avausta

C-tytöt Bluella on ollut aktiivinen pre-season. Olemme osallistuneet neljään eri turnaukseen. Lisäksi järjestimme elokuussa joukkueelle kauden avaustapahtuman Pappilan saunalla ja osallistuimme seuran fysiikkatesteihin. Myös pelaaja- ja joukkuekuvat on otettu ja ne tulevat pelaajaesittelyiden kera sivuille piakkoin.

Ensimmäisenä kesän jälkeistä kuntoa lähdettiin testaamaan elokuun lopulla Pirkkain sisäisessä turnauksessa, jossa olivat mukana kaksi B-tyttöjen joukkuetta sekä A-tytöt. Pelissä oli vielä paljon hiottavaa, mutta toinen B-tyttöjen joukkue onnistuttiin voittamaan. Seuraava turnaus oli Ylöjärvellä 2.9. Sielläkin oli tiukkoja pelejä Ylöjärven joukkueita vastaan ja yksi onnistuttiin voittamaan.

Kolmas turnaus oli perinteinen Supi-turnaus 9.-10.9. Tampereella. Alkusarjassa hävisimme Säkylälle ja Nurmolle, mutta voitimme Raision. Jatkopelissä voitimme Ylöjärven Pallon ja lopullinen sijoituksemme oli 10/14.

Viimeinen turnaus ennen kauden alkua taisteltiin Kauhajoella Tassulentis-turnauksessa. Mukana oli yhteensä 72 joukkuetta, C-tytöissä 20. Pelasimme yhteensä 5 peliä, joista voitimme yhden Nurmon joukkueen. Tappiot tulivat kahdelle Nurmon jengille, Alajärvelle ja Laihialle. Voittopeli tuli kuitenkin hyvää paikkaan ja sijoituksemme oli 12/20.

Turnaukset ovat kehittäneet paljon sekä joukkuepeliä että henkilökohtaisia taitoja. Pikkuhiljaa pelisysteemi alkaa toimia ja uskomme vahvasti, että kaudesta tulee hieno ja nousujohteinen! Pelaajarunko on kasassa ja myös joukkuehenki hyvä. Jokaiselta löytyy vahvuusalueita, mutta vielä myös kehitettävää. Tästä on hyvä suunnata katseet kohti tulevaa kautta, joka alkaa tasoturnauksella Ylöjärvellä 14.10. Siellä vastaan tulevat Ylöjärven Ryhti, Karvian Kiri sekä Ylöjärven Pallo.

Joukkueen uusimmat uutiset