P19 SM Alempi alkusarja saatu päätökseen
Julkaistu: 11.12.2022 00.00

P19 SM Alempi alkusarja saatu päätökseen

Syyskuun 11.päivä aloitettiin ja marraskuun 13.päivä lopetettiin. Tähän väliin mahtui yhteensä 12 peliä. 5 voittoa, 7 tappiota toi 6.sijan sarjassa ja paikan alemmassa jatkosarjassa, joten P19 pojat jatkaa valtakunnallisessa sarjassa kauden 2022-23 loppuun saakka.
Syksyn kaikki kotipelit saatiin pelata "luolassa" ja yleisöä kävi keskimäärin reilu 70/peli. Kiitoksia yleisölle kannustamisesta ja ns.kuudentena kenttäpelaajana olemisesta kaikissa peleissä. Bussissa tuli istuttua useita tunteja sillä pisimmät pelimatkat olivat Kokkolaan ja Joensuuhun.
Tästä eteenpäin pelit jatkuvat P19 SM alemmassa jatkosarjassa ja siellä on vastassa tuttuja joukkueita vuosien varrelta. Sarja pelataan kaksinkertaisena sarjana ja mukana on meidän lisäksi Happee(Jyväskylä), O2-jkl(Jyväskylä), Lasb(Lahti), Indians(Espoo), Oilers(Espoo) ja Stars(Espoo).

Jatkosarja on jo alkanut, yksi peli on käyty Jyväskylässä pelaamassa. Seuraava peli on kotipeli 18.12 klo 18. Peli on tämän vuoden viimeinen, joten nyt kannattaa tulla kannustamaan poikia! Tervetuloa!

ps. Jatkosarjan muut pelit julkaisemme heti kun saamme ne!