Uusi aloittava lentopalloryhmä v. 2017 syntyneille tytöille ja pojille (F-aloittavat)
F-aloittavatJulkaistu: 03.07.2023 18.35

Uusi aloittava lentopalloryhmä v. 2017 syntyneille tytöille ja pojille (F-aloittavat)

Pirkkalan Pirkat on perustanut uuden, 2017 syntyneille tytöille ja pojille tarkoitetun lentisjoukkueen, jossa lähdetään treenaamaan lentopalloa alkeista alkaen.

Mukaan ryhmään ovat tervetulleita myös 2018 ja 2016 syntyneet lapset, jotka haluaisivat kokeilla lentopalloa ensimmäistä kertaa. Treenaamme lasten lentopallon perusteita (sormi- ja hihalyönti, koppi, syöttö) sekä liikkumista monipuolisesti, mutta myös leikin kautta. Harjoittelu tapahtuu pehmopallolla. Halutessaan vanhemmat voivat myös osallistua treeneihin lapsensa kanssa. Mukaan tarvitset alussa vain sisäpelikengät ja juomapullon sekä iloista mieltä.

Treenimme ovat touko-kesäkuussa suunnuntaisin klo 11-12 Soljan lastentalon liikuntasalissa (ei Äitienpäivänä ja Juhannusviikonloppuna). Heinäkussa pidämme kesälomaa. Elokuussa treenit jatkuvat jälleen su 6.8. alkaen samaan aikaan Soljassa. Kesäkauden hinta (touko-kesäkuu, elokuun alku) on 20€/lapsi. Laskutus tapahtuu parin ensimmäisen kerran jälkeen, joten voit rohkeasti tulla kokeilmaan uutta lajia.

Syys- ja kevätkauden kausimaksu tarkentuu osallistujien määrän sekä mahdollisten pelien mukaan.

Ilmoittautuminen: https://www.pirkkalanpirkat.fi/lentopallo/joukkuee...

Joukkueen valmentajina toimivat Ulla Kuusinen ja Jarno Rautanen. Tiedustelut Ullalta numerosta 0505735235.

Tervetuloa mukaan!