E-tyttöjen kauden 2023-2024 kuulumiset
E-tytötJulkaistu: 01.05.2024 18.23

E-tyttöjen kauden 2023-2024 kuulumiset

Pelaajat pelasivat kauden aikana vaihdellen eri kokoonpanoissa.Syksyllä kaksi joukkueista pelasi tiikerisarjaa, mutta tytöt kehittyivät niin huimaa vauhtia, että kevääksi toinen joukkueista nostettiin AM-sarjaan.

Treeneissä oli lähes poikkeuksetta korkea osallistumisprosentti ja iloinen tekemisen meininki. Joukkueessa on monta motivoitunutta tyttöä, jotka osallistuivat innolla harjoituksiin ja halusivat kehittyä lajissa.

Pelaajien taidot kehittyivätkin hienosti kaikilla eri osa-alueilla. Lajitaitoja treenattiin kauden aikaan jaksoissa, joissa painotettiin vuorotellen eri osa-alueita. Keväällä treeneihin lisättiin myös lajikehitystä tukevia fysiikkaharjoitteita sekä harjoiteltiin yhden passarin peliä.

Kauden alussa tiikerisarjassa tavoitteena oli kehittyä perustaidoissa ja saada onnistumisia mm. pallon nostamisessa passarille, AM-sarjassa tavoiteltiin mahdollisimman montaa kolmen kosketuksen palloa ja hyökkäyksen sijoittamista vastustajan kenttään. Hienoa kehitystä tapahtui myös torjunnoissa sekä hyökkäyksissä ja syötöissä. Moni pelaajista oppi kauden aikana iskulyönnin ja yläkauttasyötön.

Kausi onnistui kokonaisuutena hienosti.