C-poikien yhdistelmäjoukkueen turnaus Helsingissä
C-pojatJulkaistu: 26.11.2023 10.24

C-poikien yhdistelmäjoukkueen turnaus Helsingissä

Pirkkojen C-poikien yhdistelmäjoukkueen viimeisin turnaus 25.11. pelattiin "Isollakirkolla" Puma Spiken vieraana. Mukana olivat myös Lempo ja Jankko C2.

Ensimmäinen peli hävittiin 2-0 Lempolle, ehkä pienen henkisen lukon takia. Peli oli tiukka, mutta ihan ei tsemppiä riittänyt kääntämään eriä meille.

Toisessa pelissä voitettiin PuMa Spike puhtaasti 2-0 ja peli oli meidän syöttöjuhlaa. Muutenkin pidettiin peli meidän komennossa ja toimitettiin pallo tehokkaasti vastustajan kenttään jos he saivat syötön meidän puolelle toimitettua.

Kolmannessa pelissä taisteltiin hieno 2-0 voitto Jankko C2:sta. Jokainen pelaaja hoiti ruutunsa mallikkaasti ja monta tiukkaa pallorallia saatiin hoidettua meidän pisteeksi.

Joukkue oli liikkeellä 10 pelaajan voimin ja kaikki pääsivät käymään kentällä. Valmennuksen mielestä ollaan oikealla tiellä neljän eri paikkakunnan pelaajien yhteenhitsautumisessa. Paljon on vielä työtä edessä joukkuepelaamisen, peliroolien, pelirohkeuden ja peli-ilon kanssa, mutta kiva nähdä kentän laidalta, että pojat kehittyvät turnaus turnaukselta👍

T. Tero-koutsi

📸 Timo Kanerva