Lentopallonaiset katsovat jo kevääseen; mukaan mahtuu uusia pelaajia!
29.11.2020 21:23 Uutiset / Naiset A

Lentopallonaiset katsovat jo kevääseen; mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Pirkkalan Pirkat lähti lentopallon Tampereen aluesarjaan kahdella vahvalla naisjoukkueella ja syksy päätettiikin sarjataulukon sijoille 1 ja 3. Mieleenpainuvin peli syksyltä oli ehdottomasti keskinäinen vääntö Toiviossa, jossa torstain porukka väänsi niukasti 3-1 voiton tiistain porukasta. Kummallakin puolella syötöt olivat pahoja, lyönnit kovia ja palloa haettiin peliin lattian pinnasta ja salin reunoilta. Tuttujen pelikavereiden jekut tiedettiin ja kumpikin joukkue halusi näyttää parastaan. Pelin päätyttyä tärkein asia kuitenkin loisti kaikkien kasvoilla; kiitos hienosta pelistä.

Korona päätti syksyn sarjan ennen aikojaan, joten olemme kääntäneet jo katseet kevääseen. Kunhan liitolta saadaan tarkemmat ohjeet ja lupa palata saleille, jatkamme treenejä ja pelejä kevään osalta. Tiistain porukkaan mahtuu uusia pelaajia, joten jos sinulle kuusikkopelaaminen ja pelikuviot ovat tuttua sekä haluat haastaa itseäsi niin treeneissä kuin peleissä, tule mukaan mukavaan porukkaamme. Treenaamme ja pelaamme kotipelimme Toivion koululla Pirkkalassa tiistaisin ja vuoromme on klo 20-21.30. Meidän porukassa kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan ja kaikille pelipaikoille mahtuu. Olitpa sitten passari, yleispelaaja, keskitorjuja, hakkuri tai libero, tervetuloa pelaamaan kanssamme! Voit laittaa viestiä suoraan joukkueenjohtaja Ullalle (ullamari.kuusinen at gmail piste com tai 0505735235) jos haluat tietää tarkemmin pelaamisesta Pirkoissa.

P.S. Jos sinulla on vierähtänyt hetki edellisestä peleistä, ei hätää, niin oli meillä monella muullakin. Tutut sormi- ja hihalyönnit, syötöt ja iskut palaavat kyllä yllättävän nopeasti mieleen kun palloon pääsee jälleen koskemaan. Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan useammankin vuoden tauon jälkeen! :)


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Pirkat
«  Syyskuu   »
Kategoriat