Päävalmentajauutisia kaudelle 2022-2023
Julkaistu: 17.02.2022 00.00

Päävalmentajauutisia kaudelle 2022-2023

Vaikka meneillään oleva kausi on vielä kesken, niin kurkistetaan jo hieman ensi kauteen ja aloitetaan joukkueen päävalmentajan julkaisemisella!

Nykyisen päävalmentajamme ja seuran valmennuspäällikkö Timo Tukiaisen siirtyessä päävalmentajaksi Pirkkain naisten edustusjoukkueeseen vastuun P19-joukkueen valmennuksesta ottaa pitkän linjan valmentaja Jorma Vilonen, joka on viimeisemmäksi valmentanut Pirkkain naisten F-liigajoukkuetta. Jorma kertoo hieman taustastaan ja kommentoi tulevaa pestiä näin:

"Olen valmentanut salibandyä 15 vuotta ja aina Pirkoissa, joista viimeiset 10 vuotta naisten edustusjoukkuetta. Melkein kaikissa juniorien ikäluokissa olen myös ollut mukana. En ole ennen valmentanut poikia ja siksi olenkin erittäin innostunut tästä tulevasta pestistä. Tukiaisen Timo kumppaneineen on tehnyt loistavaa työtä poikien kanssa, siinä on hyvä pohja haastaa itseäni valmentajana sekä poikia pelaajina. Odotan kovasti pääseväni aloittamaan poikien kanssa yhteistä tavoitetta kohti, mutta hoidetaan ensin kunnialla naisten kausi pakettiin."

P19-joukkueen valmennustiimi julkaistaan kokonaisuudessaan kevään aikana.


Seuran uusimmat