Divarijoukkueella kasassa 20 pelaajasopimusta ja valmennustiimi
Julkaistu: 21.05.2021 00.00

Divarijoukkueella kasassa 20 pelaajasopimusta ja valmennustiimi

Miesten Divariin valmistautuvalla Pirkkalan Pirkoilla on koossa valmennustiimi ja tällä hetkellä yhteensä 20 pelaajasopimusta.

Pirkat suuntaa tulevaan aiemman vastuuvalmentajansa johdolla. Tuleva kausi on Petri Järvenpäälle jo kuudes Pirkkain peräsimessä. Hän aloitti Pirkkalassa kaudella 2016-17.

Järvenpään kanssa Pirkkain valmennustiimissä ovat Timo Hämäläinen ja Jani Vatanen.

Hämäläinen on toiminut Järvenpään aisaparina jo kaksi edellistä kautta Divarissa.

Vatanen oli Pirkkain valmennustiimissä edellisen kerran kaudella 2018-19, jonka päätteeksi joukkue nousi Divariin. Sen jälkeen hän on seurannut joukkueen edesottamuksia hieman etäämpää muun muassa kotiotteluiden Solidsport-lähetysten asiantuntijan roolissa. Nyt Vatanen tekee paluun penkin taakse.

Joukkueenjohtajana jatkaa viidetttä kautta Juha Salo ja huoltajana toimii Timo Häkkilä.

Tuleva kausi on Pirkoille tällä erää Divarissa kolmas perättäinen ja kaikkiaan 12. seurahistoriassa.

Tilaa kausikortti ennakkohintaan!

Luoto ja Peltola tuovat liigakokemusta

Uusien pelaajakiinnitysten joukossa ovat muun muassa Pirkkoihin reilusti liigakokemusta tuovat 1996 syntynyt Elmo Luoto ja 1995 syntynyt Aleksi Peltola, jotka siirtyvät Pirkkalaan F-liigan pronssijoukkue Nokian KrP:sta. He ovat pelipaikaltaan hyökkääjiä.

Luoto on pelannut liigaurallaan KrP:ssa kaikkiaan 157 ottelua runkosarjassa ja 22 ottelua pudotuspeleissä, ja ollut voittamassa KrP:n seurahistorian molempia pronssimitaleja. Liigauran pisteet Luodolla ovat kaikkiaan 11+9. Luodolla ei ole ennestään kokemusta Divarista, joten hän korkkaa nyt urallaan kokonaan uuden sarjatason.

Aleksi Peltola on kuulunut KrP:n miehistöön kaudesta 2016–17 ja on Luodon tavoin ollut saavuttamassa molempia KrP:n pronssimitaleja. Peltolan liigauralle on kertynyt 71 runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt pisteet 15+15=30. Pudotuspelien 16 ottelussa Peltolan pistetili on jäänyt avaamatta. Peltolan tililtä löytyy kolme ottelua Divarista juniori-ikäisenä Forssan Suuppareissa kaudella 2012–13, minkä jälkeen hän siirtyi pelaamaan Tampereen seudulle.

Liigakokemusta on tulijoista niin ikään myös 1993 syntyneellä Tomi Kolkkasella, joka nettosi kausina 2014-16 Nokian KrP:ssa yhteensä 24 (17+7) liigapistettä.

Jatkosopimuksen Pirkkoihin ovat toistaiseksi tehneet muun muassa viime kaudella pääosin ykkösketjuna pelanneet Mikko Kelkka, Toni Rantala ja Tino Välimaa.

Sopimustilanne (suluissa pelaajan edellinen seura, jos ei Pirkat):

Maalivahdit:

Juho Saros (Nokian KrP Akatemia)

Lauri Vähätalo (Ilves)

Kenttäpelaajat:

Risto Harjula

Markus Kaivanto

Mikko Kelkka

Kalle Koivunen

Tomi Kolkkanen (KyPo)

Veeti Korkki (Nokian KrP Akatemia)

Tomas Laitinen

Eetu Lumiala

Elmo Luoto (Nokian KrP)

Markus Mattila

Aleksi Peltola (Nokian KrP)

Miska Pöysäri

Toni Rantala

Eero Rötsä (Classic A/United)

Mika Salo

Tino Välimaa

Oskari Västilä

Sami Ärlig

Toimihenkilöt:

Petri Järvenpää, vastuuvalmentaja

Timo Häkkinen, valmentaja

Jani Vatanen, valmentaja

Juha Salo, joukkueenjohtaja

Timo Häkkilä, huoltaja

Seuran uusimmat