Esittely
Ottelutilastot
Pirkat - LNM
2019-2020 - Miehet edustus - Divari
Klo 15:00 Pirkkalan vapaa-aikakeskus
26
Tam

Otteluennakko


Pirkkalan kotituplaviikonlopun sunnuntain ottelussa vieraaksi saapuu Divarin pohjoisin joukkue Limingan Niittomiehet. Joukkue on ainoa, jota Pirkat ei ole vielä tällä kaudella kohdannut, joten edessä on aivan uusi haaste! Yhtä lailla LNM:lle Pirkat on tuore vastustaja.

Niittomiehet on sarjassa kolmantena ja tähyää hyvinkin vielä jopa Divarin runkosarjan voittoon. Ennen Pirkkalaan tuloa LNM käy lauantaina kärkiottelussa FBC Turun vieraana. LNM:n pistehaita ovat Joona Viiltola ja Vesa Heikkinen, joilla molemmilla on koossa 22 pistettä ennen viikonloppua. LNM:n maalilla nuorten maajoukkuevahti Aki Karjalainen on myös seuraamisen arvoinen pelaaja.

Pirkkain joukkueesta kannattaa luonnollisesti seurata viikonlopun otteluissa jok’ikistä pelaajaa sekä vielä vaihtoaitiossa hääräävää valmennustakin!

Lämpimästi tervetuloa kannustamaan Pirkkalan vapaa-aikakeskukseen!

Liput:

8 / 5 euroa (alennus opiskelijoille, varusmiehille, eläkeläisille, työttömille)
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi!
Maksu käteisellä tai kortilla.

Ottelussa palvelee kioski, jonka tuotto menee Pirkkain C1-junioreille.

Pääsylipun lunastaneiden kesken arvotaan tuttuun tapaan Plus Katsastuksen 40 euron lahjakortti ja myös muuta arvontaa on luvassa!

Huom! Muistathan muuttuneet liikennejärjestelyt: Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen nykyinen osoite on Urheilutie!

Ottelu suorana lähetyksenä Solidsportissa! Tee tilaus: https://solidsport.com/pirkat-miehet/subscriptions

Divarin sarjapaikka on jo varma!


Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pirkat-lnm/...

Pirkkalan Pirkat varmisti Divarin sarjapaikan jo nyt! Runkosarjaa on jäljellä vielä kuusi ottelua, mutta sarjanousija sinetöi paikkansa valtakunnan toiseksi korkeimmalla tasolla jo kaikissa teoreettisissakin skenaarioissa. Se on kova temppu joukkueelta, jonka povattiin ennen kautta ”asiantuntijoiden” papereissa joutuvan taistelemaan putoamista vastaan pitkälle kevääseen.

Eikä tässä vielä kaikki. Kun putoamispeikko on häädetty lopullisesti, todennäköisempää on kauden jatkuminen pudotuspeleissä eli nousukarsinnoissa kohti liigaa. Pirkat on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä, kun playoff-portit avautuvat kahdeksalle parhaalle.

Pirkkalaiset porskuttavat Divarissa neljän ottelun voittoputkessa. Viime viikonlopun molemmat kotiottelut päättyivät voittoihin, kun lauantaina vapaa-aikakeskuksella kävi häviämässä Lappeenrannan NST ja sunnuntaina Limingan Niittomiehet.

LNM:iä vastaan jokaisella Pirkkain seitsemällä maalilla oli eri tekijä. Toni Rantala ja Antti Jaakkonen nettosivat pisteet 1+1.

- Nyt on Pirkka-sydämessä ylpein tunne pelaajista, mitä on tässä koko 3,5 vuoden aikana ollut. Meidän pelaajat ovat tehneet aivan hurjan työn. Valmennuksen vaatimustaso on ollut tällä kaudella erittäin korkealla ja pelaajat ovat haastaneet itsensä upeasti, päävalmentaja Petri Järvenpää kiitteli.

- Veikkaan, että playoff-paikka vaatii vielä pari voittoa. Näin hyvin kun pelataan jatkossakin, ei tarvitse paljon kyttäillä muiden tekemisiä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Lokakuu   »
Kategoriat