Esittely
Ottelutilastot
Pirkat - Karhut
2019-2020 - Miehet edustus - Divari
Klo 15:00 Pirkkalan vapaa-aikakeskus
18
Tam

Tuplasti iloa kotona: Karhut ja Loviisa


Pirkkalan Pirkat jatkaa tärkeitä Divari-otteluitaan viikonloppuna kahdella kotiottelulla. Lauantaina vastaan tulee Porin Karhut ja sunnuntaina Loviisan Tor. Molemmat ottelut alkavat kello 15.00 Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa.

Pirkat on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena juuri playoff-viivan yläpuolella, koossa 16 ottelusta 26 pistettä. Viime viikonloppu toi harmittavan niukan 5-6-vierastappion Rangersille Kirkkonummelle, joten tästä sisuuntuneena Pirkat lähtee kotikaukaloon hakemaan täydennystä pistesarakkeeseen.

Lauantain vastustaja Karhut on piristynyt vaikean alkukauden jälkeen osin siksi, että on saanut paluumuuttajia takaisin riveihinsä, ja tällä hetkellä porilaiset löytyvät sarjataulukossa sijalta 10.: pelattuja otteluita 17 ja sarjapisteitä 21. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Pirkkain ja Karhujen välillä Porissa lokakuussa päättyi Pirkkain voittoon 6-5 varsinaisella peliajalla.

Karhujen parhaita pistemiehiä ovat tähän mennessä olleet #12 Eero Vanhatalo (32 p) ja #79 Juuso Ahola (31 p).

Sunnuntain vastustaja Loviisan Tor majailee tällä hetkellä Divarin viimeisenä sijalla 14. Joukkueella on ennen Pirkkalan-ottelua vierailu jo lauantaina Jyväskylässä, joten Torin viikonloppu kuluu tien päällä. Loviisa voitti Pirkat kauden ensimmäisessä kohtaamisessa kotikentällään, joten nyt Pirkoilla on omalla kotiareenalla kalavelkojen maksun aika.

Divarin kiharaisuutta, yllätyksellisyyttä ja tasaisuutta sarjana ei voi liiaksi korostaa. Samat sanat pätevät viikonlopun otteluihinkin: etukäteen ei voi sanoa muuta kuin että tiedossa on lähtökohtaisesti erittäin tasaiset taistot, joissa voi käydä miten vaan.

Tällaisessa tilanteessa kotiyleisön tuki korostuu, joten pistetäänhän ääntä mökkiin Pirkkain joukkueen tueksi! Tervetuloa nauttimaan vauhdikkaasta salibandyviihteestä ja hyvästä tunnelmasta koko perheen voimin!

Liput:

8 / 5 euroa (alennus opiskelijoille, varusmiehille, eläkeläisille, työttömille)
Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi!
Maksu käteisellä tai kortilla.

Ottelussa palvelee kioski, jonka tuotto menee Pirkkain C1-junioreille.

Pääsylipun lunastaneiden kesken arvotaan tuttuun tapaan Plus Katsastuksen 40 euron lahjakortti ja myös muuta arvontaa on luvassa!

Huom! Muistathan muuttuneet liikennejärjestelyt: Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen nykyinen osoite on Urheilutie!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Joulukuu   »
Kategoriat