Pirkat N 3 kauden aloitus
1.11.2019 10:22 Uutiset / Naiset 3

Pirkat 3 joukkueessa on loistava joukkuehenki

Pirkkalan Pirkat aloitti elokuussa uuden naisten joukkueen, Pirkat 3. Ryhmään liittyi naisia laajalla skaalalla niin osaamisen kuin iänkin suhteen. Ikähaitari on 20-50 vuotta ja taidot aloittelijasta joskus enemmänkin pelanneeseen. Näillä asioilla ei ole kuitenkaan ollut suurta merkitystä, kun treeneissä on käyty 1-2 kertaa viikossa opettelemassa uusia taitoja alkaen siitä kuinka mailaa pidetään kädessä. Pikkuhiljaa on opeteltu lisää, kuten pelin sääntöjä ja itse pelaamista viisikkona. On ollut hauska seurata, kuinka naiset innoissaan kertovat, mitä ovat oppineet.

Tällä hetkellä kaudesta on pelattu kaksi turnausta eli neljä peliä. Ensimmäinen peli meni tunnustellessa ja ihmetellessä, toisessa päästiin jo peliin mukaan. Kolmannessa pelissä päästiin maistamaan jo voiton makua, neljännessä taistelun tuloksena pisteet jaettiin.

Kaiken kaikkiaan kolmessa kuukaudessa on päästy hurjasti eteenpäin, joukkueesta saa olla ylpeä, sillä taistelutahtoa löytyy ja joukkuehenki on hyvä. Toki paljon on vielä opittavaa ja kehitettävää,mutta suunta on oikea. Kunhan kärsivällisyyttä löytyy ja tarpeeksi tahtoa ja toistoja, niin voittosarakkeeseen tulee lisää merkintöjä.


   
Lisää uutisia
Naiset 3
Kategoriat