26
TAM
15.00
Miehet edustus, Divari

Pirkat - LNM  

Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Divarin sarjapaikka on jo varma!

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pirkat-lnm/...

Pirkkalan Pirkat varmisti Divarin sarjapaikan jo nyt! Runkosarjaa on jäljellä vielä kuusi ottelua, mutta sarjanousija sinetöi paikkansa valtakunnan toiseksi korkeimmalla tasolla jo kaikissa teoreettisissakin skenaarioissa. Se on kova temppu joukkueelta, jonka povattiin ennen kautta ”asiantuntijoiden” papereissa joutuvan taistelemaan putoamista vastaan pitkälle kevääseen.

Eikä tässä vielä kaikki. Kun putoamispeikko on häädetty lopullisesti, todennäköisempää on kauden jatkuminen pudotuspeleissä eli nousukarsinnoissa kohti liigaa. Pirkat on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä, kun playoff-portit avautuvat kahdeksalle parhaalle.

Pirkkalaiset porskuttavat Divarissa neljän ottelun voittoputkessa. Viime viikonlopun molemmat kotiottelut päättyivät voittoihin, kun lauantaina vapaa-aikakeskuksella kävi häviämässä Lappeenrannan NST ja sunnuntaina Limingan Niittomiehet.

LNM:iä vastaan jokaisella Pirkkain seitsemällä maalilla oli eri tekijä. Toni Rantala ja Antti Jaakkonen nettosivat pisteet 1+1.

- Nyt on Pirkka-sydämessä ylpein tunne pelaajista, mitä on tässä koko 3,5 vuoden aikana ollut. Meidän pelaajat ovat tehneet aivan hurjan työn. Valmennuksen vaatimustaso on ollut tällä kaudella erittäin korkealla ja pelaajat ovat haastaneet itsensä upeasti, päävalmentaja Petri Järvenpää kiitteli.

- Veikkaan, että playoff-paikka vaatii vielä pari voittoa. Näin hyvin kun pelataan jatkossakin, ei tarvitse paljon kyttäillä muiden tekemisiä.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista