Esittely
Ottelutilastot
Pirkat - Josba
2019-2020 - Miehet edustus - Divari
Klo 15:00 Pirkkalan vapaa-aikakeskus
2
Mar

Pirkat saa vieraita Pohjois-Karjalasta


Pirkkalan Pirkat jatkaa Divari-pelejään lauantaina kotikentällä, kun vieraaksi saapuu Joensuun Josba. Pohjoiskarjalaiset aloittavat viikonlopun pelireissunsa jo perjantaina, jolloin se kohtaa Karhut Porissa. Satakunnasta Josba jatkaa matkaa lauantaiksi Pirkkalaan.

Pirkat pääsee lauantain otteluun varsin hyvin levänneenä – takana on ainoastaan torstai-illan voitokas Suomen cupin ottelu Kyröskoskella, jossa Pirkat pelasi tämän kauden cupin sääntöjen mukaan (max. 17 pelaajaa + lyhennetty peliaika 3x15 min.) osin muunnellulla ja junioripitoisellakin kokoonpanolla. Näin ollen rosteri muuttuu jossakin määrin Josba-otteluun lauantaiksi.

Pirkkain tehokkain Divarissa on ollut toistaiseksi Tommi Ahola (7+7). Paras maalintekijä on ollut Mika Salo 10 osumalla. Maalin suulla vakuuttavia otteita on esittänyt Joona Pesonen, joka kohtaa lauantaina entisen seuransa.

Josban paras pistemies alkukaudella on ollut salibandylegenda Janne Tähkän poika Kasper Tähkä (6+5) sekä tasapisteissä hänen kanssaan Tatu Havula (5+6).

Pirkoilla on ennen lauantain ottelua koossa 7 ottelusta 14 sarjapistettä, Josballa puolestaan 8 ottelusta 15 pistettä (tilanne ennen perjantain ottelua Karhut-Josba). Näin ollen lähtökohdat ovat herkulliset ja tasaiset, ja jaossa jälleen todella tärkeät Divarin sarjapisteet.

Pirkat on osoittanut alkukaudella sarjanousijana hienoja otteita, jotka huomioitiin muun muassa Aamulehden Moro-liitteessä. Joukkue on pelannut hienosti, mutta pelitossut pysyvät edelleen tiukasti kentän pinnassa: jokaisessa ottelussa on laitettava kaikki likoon, että pisteitä irtoaa. Niitä Pirkat lähtee nälkäisesti jälleen jahtaamaan. Tarjolla on varmasti hieno ja kova Divari-taistelu, jossa yleisöllekin riittää nähtävää Pirkkalan lauantai-iltapäivässä.

Tervetuloa nauttimaan salibandyviihteestä!

Lipun hinnat ym. infoa:

Liput 8 / 5 euroa, alennus opiskelijoille/varusmiehille/eläkeläisille/työttömille. Kausikortit 60 / 50 euroa.

Maksu onnistuu käteisellä tai kortilla. Alle 18-vuotiaat pääsevät otteluihin ilmaiseksi! Ottelussa palvelee kioski, jonka tuotto menee Pirkkain C1-junioreille.

Pääsylipun lunastaneiden kesken arvotaan PlusKatsastuksen 40 euron lahjakortti!

Ottelun Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

Käytännön muistutus otteluun tuleville muuttuneista liikennejärjestelyistä vapaa-aikakeskuksella: Koulutien läpikulkuliikenne on suljettu. Moottoriajoneuvoliikenne alueelle tapahtuu Koulutien vastakkaisesta päästä Ollikantien/Urheilutien kautta. Navigaattorit ohjaavat alueelle osoitteella Urheilutie, 33960 Pirkkala. Urheilutie on yhdistetty suoraan Koulutiehen. Tienvarsiopasteissa lukee Urheilutie.

Kaikki tämän kauden Divari-ottelut voi katsoa suorina nettilähetyksinä SolidSport-palvelun kautta. Kun tilaat Pirkkain miesten oman kanavan, tuet samalla Pirkkain toimintaa. Tilaa Pirkkain miesten SolidSport-kanava täältä!

Makea nousu toi miehille täydet pisteet


Pirkat - Josba 6-5 (2-0, 1-3, 3-2)

Lauantaina Pirkkalassa vieraili sarjaottelussa Joensuun Josba. Siitä kehkeytyikin todellinen trilleri, kuten äärettömän tasaisessa ykkösdivarissa usein tapana on.

Kahden erän jälkeen peli oli tasan, kun Josba kampesi itsensä kahden maalin karkumatkalle. Pirkat tasoitti kuitenkin hetkessä vain kolmen sekunnin (!) välein syntyneillä osumilla.

Rajusti kannustanut kotiyleisö sai palkinnon, kun Toni Rantala ratkaisi ottelun kolme ja puoli minuuttia ennen loppua. Muita maalintekijöitä olivat Aapo Mutanen (2), Antti Jaakkonen, Tommi Ahola ja Markus Kaivanto.

- Pelin aikana oli vähän vaikeuksia, mutta lopussa noustiin hyvälle tasolle. Haluttiin voittaa tänään. Hienoa, että saatiin taisteltua kolme pistettä, ratkaisumaalin tekijä Rantala jutteli.

Pirkat-kasvatille voittomaalin tällääminen maistui makealta. Se oli hänelle Divari-kauden avausmaali. Verkko venyi myös aiemmin viikolla cupin ottelussa Kyröskoskella.

- Se tuntui kyllä hyvältä tuohon paikkaan. On ollut vähän vaikeuksia maalinteon suhteen, nyt tuli kauden ensimmäinen Divarissa, Toni tuumasi.

Kolmannen erän komea nousu voittoon ja täysien pisteiden nappaaminen antaa nousijajoukkue Pirkoille lisää buustia myös jatkoon.

- Tällaista halua pitää olla jatkossakin ratkaisuhetkillä, Toni sanoi.

Pirkat saa nyt vetää otteluista hetken henkeä, sillä seuraava ottelu Divarissa on 16.11. Nurmossa.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pirkat-josb...

Maalikooste (Pirkat-TV):


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Miehet edustus
«  Lokakuu   »
Kategoriat