2
MAR
15.00
Miehet edustus, Divari

Pirkat - Josba  

Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Makea nousu toi miehille täydet pisteet

Pirkat - Josba 6-5 (2-0, 1-3, 3-2)

Lauantaina Pirkkalassa vieraili sarjaottelussa Joensuun Josba. Siitä kehkeytyikin todellinen trilleri, kuten äärettömän tasaisessa ykkösdivarissa usein tapana on.

Kahden erän jälkeen peli oli tasan, kun Josba kampesi itsensä kahden maalin karkumatkalle. Pirkat tasoitti kuitenkin hetkessä vain kolmen sekunnin (!) välein syntyneillä osumilla.

Rajusti kannustanut kotiyleisö sai palkinnon, kun Toni Rantala ratkaisi ottelun kolme ja puoli minuuttia ennen loppua. Muita maalintekijöitä olivat Aapo Mutanen (2), Antti Jaakkonen, Tommi Ahola ja Markus Kaivanto.

- Pelin aikana oli vähän vaikeuksia, mutta lopussa noustiin hyvälle tasolle. Haluttiin voittaa tänään. Hienoa, että saatiin taisteltua kolme pistettä, ratkaisumaalin tekijä Rantala jutteli.

Pirkat-kasvatille voittomaalin tällääminen maistui makealta. Se oli hänelle Divari-kauden avausmaali. Verkko venyi myös aiemmin viikolla cupin ottelussa Kyröskoskella.

- Se tuntui kyllä hyvältä tuohon paikkaan. On ollut vähän vaikeuksia maalinteon suhteen, nyt tuli kauden ensimmäinen Divarissa, Toni tuumasi.

Kolmannen erän komea nousu voittoon ja täysien pisteiden nappaaminen antaa nousijajoukkue Pirkoille lisää buustia myös jatkoon.

- Tällaista halua pitää olla jatkossakin ratkaisuhetkillä, Toni sanoi.

Pirkat saa nyt vetää otteluista hetken henkeä, sillä seuraava ottelu Divarissa on 16.11. Nurmossa.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pirkat-josb...

Maalikooste (Pirkat-TV):


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista