Esittely
Ottelutilastot
Pirkat - Kirkkonummi Rangers
2019-2020 - Miehet edustus - Divari
Klo 15:00 Pirkkalan vapaa-aikakeskus
6
Lok

Vastassa karhuja ja metsänvartijoita


Kolmena peräkkäisenä viikonloppuna yhden ottelun pelannut Pirkat jatkaa Divari-kauttaan nyt sarjan ensimmäisellä tuplaviikonlopulla. Lauantaina tie vie Poriin, jossa vastassa on Karhut kello 17, ja sunnuntaina vieraaksi Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle kello 15 alkavaan otteluun saapuu Kirkkonummi Rangers. Kun Ranger suomennetaan, voidaan todeta, että vastassa on viikonloppuna karhuja ja metsänvartijoita.

Kolmesta ensimmäisestä ottelusta Pirkoilla on kasassa kaksi voittoa ja kuusi sarjapistettä. Sarja-avauksessa kotikentällä kaatui SB Vantaa, paikallisottelussa Kooveeta vastaan tuli tappio Pirkkain vahvasta alusta huolimatta, mutta viime lauantaina tuli paluu voittojen tielle puhtaalla 5-0-vierasvoitolla M-Teamista.

Alkukauden tehokaksikko Pirkoille on ollut Mika Salo (6+1) ja Tommi Ahola (2+5), jotka molemmat ovat netonneet kolmessa ottelussa yhteensä 7 pistettä. Voi hyvinkin olla, että he rikkovat kymmenen tehopisteen rajan jo tulevan viikonlopun otteluissa.

Lauantain vastustajan Karhujen kausi alkoi kolmella tappiolla, mutta viime viikonloppu kauden avausvoiton, kun joukkue haki vieraista rankkarikisavoiton juurikin Pirkkain viikonlopun toisesta vastustajasta Kirkkonummi Rangersista. Karhuilla on nyt koossa yhteensä kolme sarjapistettä, kun rankkarikisassa tullut tappio Nurmon Jymylle toi porilaisten tilille yhden pinnan. Viikolla uutisoitiin, että kokenut Ville Salonen palaa Karhujen riveihin, ja hän debytoinee tällä kaudella juuri lauantaina Pirkkoja vastaan.

Kirkkonummi Rangers voitti viime kaudella Divarin runkosarjan, ja odotukset joukkuetta kohtaan ovat korkealla myös nyt. Kauden alku kirkkonummelaisilla on kulkenut neljässä ensimmäisessä ottelussa tasaista tahtia voitto-tappio-voitto-tappio. Kasassa Rangersilla on ennen viikonloppua seitsemän pistettä. Lauantaina Rangers isännöi kotikaukalossaan EräViikingit Akatemiaa, joten tasaisen vauhdin taulukolla sunnuntaina Pirkkalassa heillä olisi sitten taas tappion vuoro. (Lukija voi halutessaan lisätä tähän silmäniskuhymiön tai olla lisäämättä.)

Rangersin tehomies alkukaudella on ollut neljässä ensimmäisessä ottelussa 10 pinnaa (3+7) iskenyt Samuli Alaluusua.

Pirkkain kauden alku on osoittanut, että Pirkat pystyy hienosti pelaamaan Divari-tasolla mutta sarja on juuri niin tiukka ja tasainen kuin on osattu odottaa. Jokaisessa ottelussa tarvitaan myös yleisön tukea. Tervetuloa siis sunnuntaina Pirkkalaan vapaa-aikakeskukseen nauttimaan vauhdikkaasta palloiluviihteestä ja kannustamaan paikallinen joukkue kauden toiseen kotivoittoon. Tehdään yhdessä vapaa-aikakeskuksesta kunnon kotiluola!

Tietoja Pirkkain kotiottelusta Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa:

Liput 8 / 5 euroa, alennus opiskelijoille/varusmiehille/eläkeläisille/työttömille. Kausikortit 60 / 50 euroa.

Maksu onnistuu käteisellä tai kortilla. Alle 18-vuotiaat pääsevät otteluihin ilmaiseksi! Ottelussa palvelee kioski, jonka tuotto menee Pirkkain C1-junioreille.

Pääsylipun lunastaneiden kesken arvotaan PlusKatsastuksen 40 euron lahjakortti!

Ottelun Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

Käytännön muistutus otteluun tuleville muuttuneista liikennejärjestelyistä vapaa-aikakeskuksella: Koulutien läpikulkuliikenne on suljettu. Moottoriajoneuvoliikenne alueelle tapahtuu Koulutien vastakkaisesta päästä Ollikantien/Urheilutien kautta. Navigaattorit ohjaavat alueelle osoitteella Urheilutie, 33960 Pirkkala. Urheilutie on yhdistetty suoraan Koulutiehen. Tienvarsiopasteissa lukee Urheilutie.

Kaikki tämän kauden Divari-ottelut voi katsoa suorina nettilähetyksinä SolidSport-palvelun kautta. Kun tilaat Pirkkain miesten oman kanavan, tuet samalla Pirkkain toimintaa. Tilaa Pirkkain miesten SolidSport-kanava täältä!

Pirkat haastoi Rangersin, mutta ihan ei riittänyt - vielä


Pirkat - Rangers 2-5 (2-0, 0-2, 0-3)

Pirkkain viikonlopun toinen ottelu ja samalla kauden toinen kotiottelu Pirkkalassa alkoi lupaavasti, kun Pirkat johti ensimmäisellä erätauolla 2-0. Ensin Antti Jaakkonen iski Tommi Aholan syötöstä ylänurkkaan, ja sitten Ahola katkaisi Rangersin syötön ja purjehti maalintekoon.

Ottelun edetessä viime kaudella Divarin runkosarjan voittanut ja tälläkin kaudella kärkikahinoihin povattu Rangers paransi peliään ja Pirkat joutui enemmän puolustuskannalle. Toisessa erässä Rangers osui kahdesti ja iski pelin tasoihin.

Kolmannessa erässä taistelu jatkui tiukkana, mutta kirkkonummelaisten voittomaali syntyi ylivoimalla ja heti perään tuli 2-4-osuma. Viimeinen niitti tuli tyhjiin. Rangersin Mikko Ollikainen iski hattutempun.

- Rangersia vastaan nähtiin, missä Divarin parhaat joukkueet tällä hetkellä menevät. Hävisimme paremmallemme, mutta pystymme haastamaan jo noinkin kovaa joukkuetta ihan tosissaan. Saimme hyvää dataa pelin pelin kehityskohteista sekä tietoa, mihin meidän kannattaa tulevina viikkoina harjoittelussa panostaa, päävalmentaja Petri Järvenpää sanoi.

- Jatketaan laadukasta harjoittelua sopivasti pilke silmäkulmassa, niin meillä voi olla mahdollisuudet säilyttää nykyiset asemamme sarjataulukossa, "Pete" jatkoi.

Pirkat pääsee nyt keskittymään pari viikkoa harjoitteluun, kun seuraava ottelu on 19.10. Silloin Pirkkalaan saapuu vieraaksi Eräviikingit Akatemia, ja panoksena on samalla kertaa sekä Divarin sarjapisteet että Suomen cupin jatkopaikka!

Lauantaina Pirkat voitti Karhut (lue otteluraportti klikkaamalla tätä).

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/pirkat-rang...

Kuvagalleria ottelusta (Fotokuutti): https://www.fotokuutti.fi/kuvat/Urheilu/Salibandy/...

Maalikooste (Pirkat-TV):


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Miehet edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat