28
SYY
18.30
Miehet edustus, Divari

M-Team - Pirkat   

Ruskeasuon Arena Center

Pesonen nollasi M-Teamin

M-Team - Pirkat 0-5 (0-0, 0-1, 0-4)

Pirkkalan Pirkkain esitys lauantai-iltana Helsingin Ruskeasuolla oli suorastaan kliininen. Kurinalaisesti ja kärsivällisesti puolustanut vierasjoukkue riisui kotijoukkue M-Teamin aseista, malttoi odottaa omien paikkojen avautumista ja sellaiset saatuaan kävi iskemässä tylysti maalit. Nollapeli on salibandyssa harvinaista herkkua, mutta nyt sellainen Pirkoille kirjattiin. Maalin suulla Joona Pesonen torjui 13 kertaa.

- Hirveän vaarallisille paikoille ei vastustaja päässyt. Pakko antaa rispektiä omalle puolustukselle. Tänään joukkue edessä oli niin hyvä, että ei voinut kuin palkita oman joukkueen peittopelin pitämällä nollapelin, vaatimaton Joona jutteli pelin päätyttyä.

Poikkeuksellisen vähämaalisessa mittelössä Pirkkain maalinteon aloitti toisessa erässä Antti Jaakkonen, jonka tarkka laukaus painui yläkulmaan. Jaakkosen maalin syötti Tommi Ahola. Pirkkain toisessa osumassa osat vaihtuivat, kun Jaakkonen oli syöttäjänä Aholan osumassa.

Seuraavat kaksi maalia iski Mika Salo, jälkimmäisen niistä ylivoimalla. Komeat loppunumerot sinetöi tyhjään maaliin vielä Tommi Ahola.

Makeat kolme vieraspistettä antavat Pirkoille hyvän boostin kohti tulevaa viikonloppua, jolloin Pirkat kohtaa lauantaina Karhut Porissa ja sunnuntaina kotikentällä Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa Kirkkonummi Rangersin. Tuo ottelu alkaa kello 15. Tästä on hyvä jatkaa!

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/m-team-pirk...

Kuva: Esa Takalo

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista