Miehet edustus, Divari

Pirkat - SB Vantaa

Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Pirkat-SB Vantaa 7-4 (3-0, 2-0, 2-4)

Pirkat aloitti kauden uudella sarjatasolla riemukkaasti, kun SB Vantaa kaatui Pirkkalassa maalein 7-4. Ottelun alku oli Pirkoilta vahva näyttö ja joukkue kaasutteli kahdessa erässä jo 5-0-johtoon. Kolmannessa erässä Vantaa aloitti kirinsä, osin Pirkkain jäähyjen avittamana, mutta puolustuskannalle ajatunut Pirkat kesti.

Mika Salo aloitti kauden hattutempulla (3+1), maaleista viimeinen syntyi lopussa SB Vantaan tyhjään nuottaan. Aapo Mutanen teki kaksi maalia ja kertaalleen osuivat Oskari Västilä (1+1) ja Aleksi Palmroth.

- Peli oli kontrollissa toisen erän lopulle saakka, mutta sitten paketti hieman hajosi. Sen huomasi kyllä, että vauhtia oli pelissä enemmän kuin viime kaudella, jalka kulki jengillä ihan hyvin, Aapo Mutanen summasi Elite Saunat Jälkilöylyt -haastattelussa.

Pirkkain seuraava ottelu Divarissa on ensi sunnuntain herkullinen derby Kooveeta vastaan Tampereen Linnainmaalla.