B-poikien uudet kuviot
6.6.2020 15:42 Uutiset / C1

B-pojat 03-04

B-poikien kausi saatiin käyntiin OT-jakson jälkeen yhteisellä palaverilla ja harjoituksilla Pirkan Pirtillä maanantaina 1.6.2020. Kaudella 2020-21 Blue- ja White -ryhmät toimivat selkeämmin omina joukkueinaan. Blue -joukkueen uutena vastuuvalmentaja toimii seuran valmennuspäällikkö Toni Valkeejärvi ja hänen rinnallaan jatkavat valmentajat Jyri Jansson ja Jarkko Viljanmaa. Joukkueenjohtajana jatkaa Tiina Vehkasaari ja toisena joukkueenjohtajana aloittaa Henna Kantola. Rahastonhoitajan tehtävät hoitaa edelleen Marianne Suurkari. White -joukkueen valmennuksesta vastaa Kimmo Kiiski yhdessä valmentaja Jukka Virtasen kanssa.

Aloituspalaverissa käytiin läpi mm. kauden tavoitteita sekä kesän ja talven treenikuvioita. Blue treenaa kesän aikana omatoimitreenien lisäksi joukkueena kolme kertaa viikossa ja tavoitteena on pelata paikka valtakunnalliseen sarjaan. White treenaa kesä-heinäkuun omatoimisesti ja joukkuetreenit alkavat elokuussa. White pelaa tulevalla kaudella B-poikien aluesarjaa.

Molemmat B-poikien joukkueet koostuvat pääosin 03/04-syntyneistä pelaajista ja seurasta löytyy siis mahdollisuus sekä tavoitteellisempaan kilpaurheiluun että kevyempään harrastamiseen. Meillä on mukava porukka ja uusillekin maalivahdeille ja kenttäpelaajille on vielä tilaa, joten mikäli sinua kiinnostaa tulla mukaan Pirkkain B-poikien toimintaan, niin ota yhteyttä Toni Valkeejärveen p. 040 1471701/ toni.valkeejarvi(at)pirkkalanpirkat.fi


   
Lisää uutisia
C1
«  Lokakuu   »
Kategoriat