C2-poikien 2018-19 kausi paketissa
26.3.2019 17:52 Uutiset / C1

Valmennuksen analyysia kaudesta

Molempien joukkueiden, Blue ja White, sarjakausi 2018-2019 on paketissa. Muutamia tapahtumia toki vielä on ennen virallista kauden vaihtumista, mutta tässä vaiheessa on aika valmennuksen kokoamalle yhteenvedolle ja analyysille kuluneesta kaudesta, joten olkaas hyvät:

Kausi 2018-2019 oli iso muutosten vuosi "oman kylän pojille". Vaatimustason ja treenimäärien nosto näkyi kauden mittaan pelien sisällä ja loppukaudesta molemmat joukkueet kykenivät ajoittain erittäin taitaviin joukkuesuorituksiin. Kesäharjoittelu käytiin läpi koko ikäluokan yhteisvoimin, mutta kesän päätteeksi pelaajat löysivät itsensä joko Blue tai White joukkueesta. Joukkuejako tehtiin urheilullisin perustein eli pelaajan sen hetkistä kehitystä parhaiten edesauttava joukkue valikoitui pelaajan paikaksi.

Matkan varrella siirtoja joukkueiden välillä tapahtui samoin perustein molempiin suuntiin ja isossa kuvassa jokainen pelaaja pääsi mittaamaan omia kykyjään oikealla tavoin. Bluen osalta matkan varrella oli Mestareiden Cup, SM-karsintaturnaus ja SM-sarjan ottelut huomattavasti kovemmassa A-lohkossa, jonka valmennus koki vain positiivisena asiana. Harjoitus- tai pelipäiviä Bluen osalta kaudelle tuli yli 230 kpl 48 viikon ajalle. Vuoden ajalle muunnettuna tapahtumia oli 4,42 kpl/viikko. Whiten osalta tapahtumamäärät olivat hieman hillitymmät osallistumisesta riippuen 100-180 kpl 48 viikon ajalla. White osallistui Tupla Cupiin sekä pelasi LR/SS kilpasarjaa.

Kausi vietiin hyvin pitkälti ennakkoon tehdyn suunnitelman mukaisesti ja varsinkin pelitaktisissa asioissa molemmat joukkueet kehittyivät valtavasti. Lajitaitojen osalta Bluen isompi lajiharjoittelumäärä tietysti näkyi myös lajitaitojen kehityksessä positiivisesti. Whiten osalta kausi jatkuu vielä Oxdog liigan parissa, jonka tehtävänä onkin pääasiallisesti tuottaa pelaajille tarvittavia lisäpelejä. Pääpaino Whiten osalta otteluissa on opettaa pelaajille lisää pallollista vastuuta ja samalla tuoda lisää lajitaitoharjoitusta pelien tuoksinassa.

Kuluva kausi on myös ollut valmistavaa harjoittelua tulevan kauden pohjan rakentamiseen, jotta siirryttäessä C1-poikien sekä lisänä myös B-poikien sarjaan ollaan valmiina tuomaan entistä enemmän urheilullisuutta mukaan toimintaan. Tuleva kausi polkaistaan käyntiin jo vapun jälkeen ja nyt hieman puhalletaan happea ennen kauden päätöstapahtumaa TFT -turnausta.

Suurkiitos tänä vuonna mukana olleille pojille upeasta tsempistä ja tekemisen meiningistä, vanhemmille ahkerasta ja pyyteettömästä työstä poikien eteen ja yhteistyökumppaneille huikeasta tuesta, joita ilman tämä kausi ei olisi onnistunut.


   
Lisää uutisia
C1
«  Lokakuu   »
Kategoriat