C2-poikien asetelmat viimeisiin turnauksiin
Julkaistu: 22.02.2019 00.00

C2-poikien asetelmat viimeisiin turnauksiin

Runkosarjan viimeiset ottelut alkavat olla tuota pikaa käsillä. Bluella on SM-sarjassa jäljellä sekä koti- että vierasottelu ja Whitella yksi kilpasarjan turnaus.

Blue kohtaa tulevana sunnuntaina kotipelissään Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella YPAn, joten ottelua voi kutsua miltei "paikallismatsiksi". YPA on tällä hetkellä A-lohkon sarjataulukossa 6. sijalla 17 pisteellään. Pirkat on sijalla 5 ja koossa on 22 pistettä. Edellinen kohtaaminen Ylöjärvellä marraskuussa päättyi YPAn jatkoaikavoittoon lukemiin 6-5. Jännittävä ja tiukka matsi on siis varmasti odotettavissa nytkin. Kumpikin joukkue taistelee pisteistä loppuun asti ja vääntö on oletettavasti tasaista. Pirkkain osalta viimeinen runkosarjan ottelu pelataan Mosa-hallilla kirkkaasti lohkoykkösenä majailevaa ja runkosarjan yksittäisissä otteluissa voittamatonta EräViikinkejä vastaan keskiviikkona 6.3. klo 18.30.

SM-sarjassa Pirkat Bluen useimmat pelit ovat olleet tiukkoja ja voitto tai tappio on tullut minimaalisilla maalieroilla sekä ratkaisua on haettu myös jatkoajalta ja aina rankkarikisastakin asti. Sarjassa on saatu otella hyviä, tasaisia ja kovia pelejä, jotka kehittävät joukkuetta. Hyvä niin, vaikka harmillisen niukat tappiot eivät ole pistekassaa kerryttäneetkään. Pelin kehittyminen on ollut ykköstavoite ja hiljalleen alkaa näkymään käytännössä se, mitä valmennus on treenistä toiseen ajanut sisään.

Linkki SM-sarjan A-lohkon tulospalveluun: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-poikien-s...

Tervetuloa su 3.3. klo 15 vapaa-aikakeskukselle kannustamaan joukkue hyvään peliin ja saalistamaan lisäpisteitä!


Whiten plakkarissa on C2 LR/SS kilpasarjan runkosarjasta tähän mennessä 7 voittoa, 7 tappiota ja 2 tasuria. Näillä luvuilla sijoitus on sarjassa neljäntenä. Tästä sarjasta vain lohkoykkönen etenee jatkopeleihin ja lopuilla joukkueista pelikausi loppuu melko varhain. Lääkkeeksi tähän White osallistuu VesVin ideoimaan epäviralliseen muutaman lähiseudun joukkueen yhteiseen jatkosarjaan, jossa pelataan turnaus kolmena viikonloppuna. Näin saadaan pelituntuma säilymään ennen huhtikuun lopulla Tampereella järjestettävää TFT- turnausta, johon White osallistuu.

Myös White on saanut pelata sarjassaan hyviä pelejä. Joukkue on koostunut 04-poikien lisäksi 05- ja 06 -pelureista. Pojat ovat osoittaneet hyvää taistelutahtoa, kuten viimeksi viikonlopun turnauksessa nähtiin. White oli mukana peleissä vajaalla rosterilla flunssan kaadettua petiin useammankin pelurin, mutta jäljellä olevat pelurit taistelivat sitkeästi ja pelaajan sanoin pelit olivat "täyttä vääntöö". Sarjakärki O2-JKL/MuurYn yhdistelmäjoukkuetta vastaan pysyttiin kamppailussa mukana melko pitkälle, kunnes vastustaja otti ohjat käsiinsä ja nakutti taululle voittolukemat 9-5. Toinen peli VesViä vastaan pelattiin 8 kenttäpelaajan voimin ja White kairasi pelistä hienon 5-3 voiton.

Linkki LR/SS kilpasarjan B-lohkon tulospalveluun: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-pojat-lr-...

Whiten viimeinen kilpasarjan turnaus pelataan ensi sunnuntaina 3.3. Muuramen kulttuurikeskuksella. Tuolloin vastassa ovat tutut tamperelaiset Ilves ja Classic White.

Seuran uusimmat