IKH Pirkkala,Pirkkalan Citymarket ja Vesivek jatkavat tukijoukoissa
6.10.2018 20:45 Uutiset / Naiset edustus

Kuvassa Sami Sivonen ja Jessika Lindroos

Aika antaa tunnustusta vahvoille ja luotettaville yhteistyökumppaneille! Vesivek, K-Citymarket Pirkkala sekä IKH Pirkkala ovat naisten edustuksen pitkäaikaisia tukijoita, jotka muun muassa kummipelaaja toiminnan kautta ovat tukemassa naisten taipaletta. Vesivekin ja K-Citymarket Pirkkalan kummipelaaja Jessika Lindroos ylistääkin yhteistyötä seuraavin sanoin:

"Olen erittäin kiitollinen näille Vesivekin kattotaikureille siitä etteivät lompakon nyörit kiristä vaan saa rauhassa keskittyä pistejahtiin peleissä. Toiminta on aivan ensiluokkaista myös K-Citymarket Pirkkalan suhteen, sillä heidän kotiinkuljetuspalvelu takaa pelieväät, vaikka suoraan hallille tilattuna. En voi olla kuin tyytyväinen tilanteeseeni!"
Myös IKH Pirkkalan kummipelaaja Tiia Leppänen antaa positiivista palautetta yhteistyökumppanista:
"Toiminta IKH:n kanssa on aina ollut mutkatonta ja rentoa, aivan huippu tyyppejä sekä ammattitaitoisia osaajia. Kelpaa koristaa omia shortseja kyseisen firman logolla! Olen myös aivan varma, että joukkueemme uusi tulokas Elisa Männistö arvostaa saamaansa tukea IKH:n suunnilta vähintään yhtä paljon!"


   
Lisää uutisia
Naiset edustus
«  Huhtikuu   »
Kategoriat