Pirkat ja Koovee tarjoavat yhteisen kausikortin
3.7.2019 10:29 Uutiset / Miehet edustus

Kuva: Jari Mäki-Kuutti

Suomen yllätyksellisintä salibandysarjaa miesten Divaria nähdään Pirkanmaalla tulevalla kaudella kahden joukkueen voimin. Pirkkalan Pirkat ja Koovee haluavat yhteistuumin tarjota kaikille palloilun ystäville mahdollisuuden nauttia maksimaalisen annoksen Divariviihdettä huokeaan hintaan.

Seurat tarjoavat yhdessä Pirkanmaan Divarikausikorttia, jonka hankkimalla pääsee samalla hinnalla molempien joukkueiden kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin. Katsoja pääsee siis näkemään yhteensä 26 ottelua vauhdikasta, jännittävää ja yllätyksellistä huippusalibandya. Pirkat pelaa kotiottelunsa Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa ja Koovee AutoCenter Areenalla Tampereen Linnainmaalla.

”Halusimme löytää yleisölle mahdollisimman helpon tavan päästä katsomaan Divaria. Sarja on ollut perinteisesti todella tasainen ja yllätyksellinen, mikä tekee siitä yleisön näkökulmasta todella kiinnostavan. Joukkueiden erilaisten pelityylien ja pelaajapersoonien kirjo on tämän sarjan rikkaus, ja nyt katsojat pääsevät näkemään sen omin silmin sekä Tampereella että Pirkkalassa”, kertovat Kooveen salibandyjaoston puheenjohtaja Jaakko Aho ja Pirkkain joukkueenjohtaja Juha Salo.

Divarikausikortti on tilattavissa osoitteesta http://www.kooveesalibandy.fi/lomake.html?id=37258.


Lisätietoja:
Jaakko Aho, Koovee, puh. 050 556 8575
Juha Salo, Pirkat, puh. 050 371 0716


   
Lisää uutisia
Miehet edustus
«  Kesäkuu   »
Kategoriat