D-tyttöjen kausi päättyi ja kesän rantalenttis treenit alkavat!
20.4.2021 16:18 Uutiset / D-tytöt White

Pirkkalan Pirkat D-white tytöt

D-tyttöjen kausi 2020- 2021 on purkissa. Joukkueella oli kauden ajan kaksi säännöllistä harjoitusta viikossa. Maanantaisin Suupanniityn koululla ja torstaisin Toivion koululla. Alkukauden aikana syksyllä ennen rajoitusten kiristymistä joukkue ehti pari kertaa osallistua tekniikkaleiripäiviin Nuolialan koululla. Osa kauden harjoituksista toteutettiin ulkotreeneinä.

Joukkue pelasi osana D-tyttöjen tiikerisarjaa. Turnauksiin kauden aikana koronarajoitusten vuoksi joukkue pääsi osallistumaan kolme kertaa. Turnauksista yksi oli kotiturnaus Pirkkalassa ja muut turnaukset järjestettiin Linnainmaalla sekä Virroilla.

Kauden aikana jätettiin peleistä välikopit pois ja saatiin hyvin kehitettyä pelaamista teknisten taitojen osalta sekä henkilökohtaisten taitojen osalta. Tytöillä oli toive menestyä turnauksissa ja yksi pelivoitto ehtikin kertyä joukkueelle. Joukkueessa vallitsee hyvä ja kannustava ilmapiiri pelaajien kesken. Treeneissä on kivaa käydä.

Kesän ajan harjoitukset jatkuvat kerran viikossa rantalentopallon muodossa Haikan kentällä. Tarkka ajankohta selviää piakkoin.

Tule mukaan joukkueeseen! Mukaan voi tulla 2009- 2010 syntyneet tytöt ilman aiempaa lajitaustaa tai kokemusta.

Pirkkalan Pirkat tarjoavat pelaajille kesäkauden treenit ilmaiseksi joten aloittaminen on helppoa!

Joukkue on tällä hetkellä täynnä.

Ilmoittaudu mukaan:

Valmentaja Tuomas Virtanen p. 040 7030203

Hanna Myllymaa p. 050 3050321


   
Lisää uutisia
D-tytöt White
«  Joulukuu   »
Kategoriat