C-tyttöjen sarjapelit jatkuivat voitoilla
Julkaistu: 14.11.2021 00.00

Lauantaina 13.11. suuntasi C-tytöt Blue aamuvarhaisella Rauman Lappiin. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui kotijoukkue NarPa2. Tyttöjen otteista huomasi, että harjoittelun kautta on saatu peliin varmuutta. Myös vuorovaikutus kentällä oli parantunut, mikä edelleen paransi peliä. Vastus oli kova, mutta ensimmäinen erä voitettiin lukemin 20-25. Erätauolla tapahtui jotain. Syötöt eivät enää löytäneet perille ja puolustus ontui. Vastustaja karkasi kymmenen pisteen johtoon, jota hyvästä loppukiristä huolimatta ei saatu kurottua kiinni. Toinen erä päättyi 25-17. Viimeisessä erässä pelivire löytyi taas. Vastustajan puolustus toimi tarkasti, mutta aukot löydettiin ja tasainen erä päättyi lopulta 20-25 voittoon.

Toisessa pelissä vastaan asettui Supi Volley Tampereelta. Joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti syksyn harjoitusotteluissa ja Pirkat ovat voittaneet molemmat ottelut. Peliin lähdettiin luottavaisin mielin ja ensimmäinen erä naputeltiin lukemin 25-5. Toisessa erässä Supi löysi uuden vireen peliinsä ja karkasi jo 1-7 johtoon. Pirkat kuitenkin taistelivat pisteet tasoihin (14-14) ja lopulta 25-16 voittoon. Viimeinen erä nautiskeltiin omasta hyvästä pelistä ja otettiin voitto lukemin 25-9. Kotiin tuomisena oli viisi sarjapistettä.