Lentopallon C-tyttöjen sarjapelit alkaneet
Julkaistu: 24.10.2021 00.00

C-tytöt on aloittanut pelikauden kahden turnauksen voimin. Sunnuntaina 3.10 matkasi c-tyttöjen Pirkat Blue joukkue Kangasalle mittelöimään ensimmäisistä sarjapisteistä. Aamun ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Kangasalan Tuplat. Vastustajan tarkat syötöt ja kovat iskulyönnit siivittivät ottelun heidän hyväkseen erin 2-0 (25-13, 25-12).Toinen peli Ylöjärven Ryhtiä vastaan oli täynnä Iloa ja pelikavereiden kannustamista. Joukkue näytti löytäneen yhteisen sävelen pelaamiseen. Silti vastustaja vei pienen tuurinkin siivittämänä tämän ottelun erin 0-2 (18-25, 17-25). Kolmannessa ottelussa vastaan asteli Orpo Orivedeltä. Päivän aiempien pelien perusteella Orpon arveltiin olevan kova vastus. Tässäkin ottelussa tyttöjen oli taivuttava kahdessa erässä (9-25, 6-25). Kotiin lähti kuitenkin entistä vahvempi ja yhtenäisempi joukkue.

Sunnuntaina 24.10. matkattiin toistamiseen Kangasalle taistelemaan sarjapisteistä ja tällä kertaa ensimmäisestä turnauksesta sisuuntunut joukkue jatkoi kautta kahdella hienolla voitolla. Aamun ensimmäisessä ottelussa vastaan asteli turnauksen isäntäjoukkue LPK Ketut. Pirkkain tyttöjen nappiin osuneet syötöt ja hyvät iskulyönnit olivat liikaa vastustajalle ja voitto otettiin Pirkkalaan erin 0-3 (8-25, 10-25, 12-25). Toinen ottelu Vilppulan Tähteä vastaan tarjoili varsinaisen jännitysnäytelmän. Vastustaja pääsi karkaamaan kaikissa kolmessa erässä jo viiden pisteen johtoon, mutta sieltä kirittiin aina rinnalle ja ohi. Puhdas 3-0 (25-21, 26-24, 25-16) voitto tästäkin ottelusta ja kotiin tuomisena täydet 6 sarjapistettä.