Julkaistu: 27.07.2022 00.00

Tule pelaamaan lentopalloa aikuisten joukkuisiimme!

Pirkkalan Pirkkain naisilla on kolme joukkuetta ja miehillä yksi joukkue starttaamassa lentopallokautta 2022-2023.

Tällä kaudella pelaamme lentopalloa:

  • Naisten 2-sarjaa
  • Naiset A: Tampereen Aluesarjaa A- lohkoa (harjoitukset ja pelit torstaisin klo 20-22 Nuolialan koululla, aloitus 18.8.22)
  • Naiset B: Tampereen Aluesarjaa B- lohkoa (harjoitukset ja pelit keskiviikkoisin klo 20-22 Toivion koululla, aloitus 17.8.22)
  • Miehet: Tampereen Aluesarja (harjoitukset ja pelit torstaisin klo 20-22 Nuolialan koululla, aloitus 18.8.22)
  • Tämän lisäksi meillä on vuoro, jolla sekä naiset että miehet voivat tulla höntsäämään (tiistaisin klo 21-22 Soljan Lastentalo, aloitus 15.8.22)

Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan kanssamme "höntsysarjassa" eli Tampereen aluesarjassa, ilmoittauduthan alla olevan linkin takaa joukkueeseen ja tule rohkeasti kokeilemaan treeneihimme. Joukkueissamme pelaajille lentopallon on tuttu peli jo useamman vuoden ajalta, joko nuorten tai aikuisten sarjoista. Ei silti haittaa, vaikka edellisestä pallokosketuksesta on saattanut kulua aikaa; peli muistuu kyllä nopeasti mieleen kun pääsee treenaamaan. Aluesarjan lohkoissa A-sarjassa peli on hieman kovempaa kuin B-sarjassa, mutta kummassakin joukkueessa löytyy vielä tilaa pelaajille.

Mikäli haluaisit kerrata tekniikoita tai lähteä mukaan kokonaan uutena lentopalloon, suosittelemme Lentopallon tekniikkakurssia, jota toteutamme muutaman kerran vuodessa.

Ilmoittautumiset joukkueisiin ja joukkueiden yhteyshenkilöt löydät seuraavan linkin takaa: https://www.pirkkalanpirkat.fi/uutiset/49291/ilmoi...

Seuran uusimmat